Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kimi4ever

Marketing

Mclaren-kvalifikacije,monako


Kimi Raikkonen: "Vrlo sam sretan s bolidom koji mi je davao mogućnost za probijanja kroz kvalifikacije. Vjerujem da sam mogao ići i na pole, ali sam na svom posljednjem letećem krugu upao u gužvu - ali, to je Monaco. No, i dalje smo u drugom redu i sa dobrom strategijom i dobrim startom, definitivno smo u prilici postaviti dobar rezultat."

Juan Pablo Montoya: "Pomalo sam se borio i sa gužvom i sa podupravljanjem, tako da sam se vjerojatno moga probiti nešto više na start gridu. Ipak, ovdje imamo dobar bolid i jaku strategiju za utrku, pa ćemo vidjeti što će se dogoditi. Treći red nije kraj svijeta i uvjeren sam da će to biti dobar GP, čemu se veselim."

Ron Dennis: "Naša pozicija na gridu i trkaća strategija daju nam sve šanse da otiđemo iz Monte Carla s dobrim rezultatima. Obojica, i Kimi, i Montoya, postavili su solidna vremena, ali su upali u gužvu. S radošću iščekujemo sutrašnju utrku."

Norbert Haug: "Zbog brzih vremena koja smo imali tijekom cijelog vikenda, smatram da se Kimi mogao kvalificirati na pole. bio je usporen zbog prometa u svom posljednjem kvalifikacijskom krugu, što ga je spriječilo da postigne više. Svejedno, pozicije drugog i trećeg reda su dobra osnova za sutrašnju utrku."

Izvor:
www.pitpass.com


Post je objavljen 27.05.2006. u 22:19 sati.