Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ruthlessbitch

Marketing

SVE ZA TEBE...

Evo sjedim u sobi i slušam pjesmu Sve za tebe i glavom mi se vrti samo jedan dečko-onaj strai M. žalosno ali istinito. Ponovo se vraćam na staro, zapravo nikad nisam ni prestala uzdisat za njim...zavaravala sam samu sebe. Uz tog dečka se veže toliko puno loših uspomena, a nijedna jedina dobra. Zbog njeg sam patila ko ni zbog ijednog prije, moje čmofe to najbolje znaju. Nikad do sad nisam pustila nijednu suzu zbog nekog dečka ali zbog njega... Misila sam da ću ako budem bila s Ivanom zaboravit njega...ali...apple je bila u pravu. Nije mi vjerovala kad sam rekla da mi je stalo do Ivana, nije mi vjerovala s pravom, zavaravala sam i sebe i druge. A onda sam zabrijala u glavi da mi se sad jako sviđa Roby, a zapravo...ni on nije ono što želim. Cijeli dan sam u kurcu, plače mi se, hvata me neka tjeskoba, u mislima mi samo on... I sad se pitam: "što je to u njemu toliko posebno?" Ni sama neznam odgovor. Jučer mi apple kaže: "ajd reci mi samo jednu njegovu dobru stranu!", nisam mogla nać ni jednu. Zašto onda i dalje pizdim za njim? Shvaćam da je đubre, povrijedio me, ponaša se kao kreten ali unatoč svemu ja ne vidim dalje od njega. Hoće li mi netko reći što je to?? Zašto??? Jesam ja glupa il šta???
No ipak ja mislim da on nije baš toliki negativac...da i nije tako loš... samo...na površini je grub...
Uglavnom, znam da je imao prilično sjeban život, tata mu bio u zatvoru, obitelj nikakva, on i sestra potpuno raspušteni i razmaženi...možda je to razlog što je takav...a i njegovi prijatelji...mislim da nema nijednog pravog prijatelja...mislim ako njegov najbolji prijatelj za njeg kaže da je kreten...mislim ono!
Moje mišljenje je da njemu nedostaje ljubavi i da se nema kome otvorit... Bilo kako bilo...moje srce još uvijek kuca samo za njega...i kakva god situacija bila ja volim samo njega...
A sad...neda mi se više o njemu...tata mi je neki dan bio na informacijama...prošlo je dobro!
Sljedeći vikend je Natin rođendan, iskreno se nadam da će me mama pustit van...ja MORAM na taj roćkas.
Eto ode sad i dalje crnjačit zbog jedne osobe...
PEACEno

Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 27.05.2006. u 19:40 sati.