Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelsareborntodie

Marketing

Da li snovi postaju stvarnost?

Neznam odgovor na ovo pitanje, ali znam da mi se par puta dogodilo da sam sanjala neke gluposti i poslje su se one u stvarnosti dogodile...
Jesu li se vaši snovi pretvorili u stvarnost?

Jučer je bilo ok u školi. Malo su me dečki zajebavali ali sve u svemu ok. Imam osjećaj da ću nekog prebit kad ga slijedeći put vidim u školi, a to je Hrvoje. Ide mi full na živce, opet su njegovi nekaj srali kad su prolazili kraj mene. A kd su išli na moj kat prema gore, a ja prema dolje, jedan od dečkiju me ZAŠLATAO!! Nitko me nije taknuo od 7. razreda osnovne po šupku i onda dođe neki napaljeni kreten i primi me za guzicu. Grrrrrrrr. burninmadburninmad Htjela sam ga ubit, samo da sam znala koji je to, bilo ih je hrpa. Cijeli 2.b je imao nekih psihičkih problema jučer jer su me gledali ko da me vide prvi put u životu. Onak, dobro. Vidli smo se na izletu, sve je bilo ok i koji kurac sad očete od mene?! puknucu Kad sam išla u pekarnu jedan frend od Crnog se zdero njemu evo ti cure. Ja onak... lud Ubi se idiote. A drugi odmor su Barišić, Crni i Zalizani (najpopularnija trojka u školi) bili vani i nekaj komentirali u vezi mene i pokazivali na mene. Ponekad mislim da nema osobe u školi koja nezna za mene. Pa mislim fakat... Nije to baš liejpo, bolje bi mi bilo da me netko i nezna. Celić je bio zmotan jučer. Sve je bilo upola kao i prije. Pitala sam ga za Jelenin broj jer mi njen blog nije radio jučer pa je on reko da ga nema. Čudno mu je bilo kaj ću ja sa njenim brojem, a htjela sam da se nađemo u U3nama. thumbup Jebiga... Bumo se već mi našle jedan dan. yes
Sve u svemu dobar dan je bio... Nismo imali matematiku... Promijenio nam se raspored opet a ja mislila ić u ponedjeljak na šišanje ujutro ali brijem da neću stić jer imam od 12 i 15 školu... no Šteta.
Jučer navečer je Čaby došla kod mene pa smo surfale netom, a poslje sam išla van sa Nikom. Ta cura je neumorna. smijeh Ma fakat mi godi kad pričamo navečer vani. I smijemo se glupostima, baš onak, super.

P.S. Andrea je razgovarala sa Celićem jučer i pitala ga zakaj on nikad ne vježba tjelesni. On je reko da je bolestan ali da će se potrudit da vježba. Ona mu je na to rekla a da je Romana tu? On je na to reko onda bi puzao... Kaj to znači?

Upravo sam razgovarala sa Čaby i rekla mi je da je poslala Luki poruku ko mu se sviđa iz našeg razreda i on joj je reko da mu se možda jedna malo sviđa. Onda je meni u glavi proradio kliker. I malo me flešbek uhvatio. Jučer na stanici smo bili sa 1b i Celićem i Lukom. Luka je gledao u mene kao tele u šarena vrata iz tramvaja a Celić je cijelo vrijeme bio okrenut leđima i nije htio pozdravit. Pa je meni došlo malo do mozga dal se Luka zanima za mene i dal je to razlog zašto Celić neće bit samnom. Da ne pokvari prijateljske odnose sa Lukom zbog neke cure. To mi je full čudno, jer u školi mene Luka čitavo vrijeme gleda. I u Čaby, pa ono... Kaj ak je to to? bang Mene je full strah sad... A nije joj niš više pisao nego je samo napisao: "Možda mi se jedna cura malo sviđa..."

To bi bilo to...
Nemam više kaj za reć...
Posebni pozdravi: ČABY, UNA, JAMBRA, INA, IJA, NATA, BEKY, TONKA, FANIKA, BASTA, WENDY, ZOVAK, ANDREA, MONIKA...

Ciao i kiss
wave kiss

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Post je objavljen 27.05.2006. u 14:25 sati.