Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pahuljicevu

Marketing

vidi, vidi, vratija se sestrić Brane

nisam dugo piso post pa ne znam ni da li ću znat pa u komentarima nemojte bit prekritični. Prvo kaže u naslovu spomenuti da više nema komentara od budala. Da, moš si mislit, samo ne znam ko će mu onda ostavljat komentare. Al nema veze, preko toga bi i prešo, al nakon onog s Esmeraldom mi se skoro srce raspalo na komadiće, pa da se utješim evo posta.
Pitate se zašto! Pa reći ću vam. Svi vi koji ste muški shvatit ćete ako vam kažem da sam čuo da Branimirova ljubav navodno njega tjera da gleda reprize Esmeralde. Al to je tek početak jer on još nije shvatio ko je ustvari slijep. Ali kad čovjek kaže da ČISTO SUMNJA da ga nije silovo neki lik sa ožiljkom po imenu Diego, e to ne valja. Kako ČISTO SUMNJA, jel je ili nije. E tu mi je sinulo. Možda se pas njegove ljubavi zove Diego,a? Šta mislite? Pa dok ona uživa u Esmeraldi, Branimir je osuđen na vođenje ljubavi s psom inače mu ne gine 25 u tur sa mažoretskom palicom. Ljudi, nakon toga što je on napisao ja odlučio financirati ružičasti telefon, za sve one populacije koje su drugačije od ostalih. Neću im pomoći, al će im bar imena bit na netu. Pozdrav drugu Deji i drugu Titu (sretan mu rođendan) i svim drugovima koji zamišljaju da su u društvu s nekim, a nisu. . I evo jedne pjesme za kraj za našeg sestrića :

JEDNOSTAVNO DVIJE GRANE, JEDNA VENE, DRUGA LISTA; HEJ ŽIVOTE;HEJ SUDBINO ZAšto nisi svima ista. sudbina je svima suđena, nekom crna, nekom bijela, nekom PROKLETA
jedan IZVOR, DVIJE RIJEKE, JEDNA MUTNA ,DRUGA BISTRA, HEJ ŽIVOTE HEJ SUDBINO ZAŠTO NISI SVIMA ISTA
TEŠKO MENI JE U DUŠI; AL BAR MI PAS PUŠI.

Post je objavljen 27.05.2006. u 00:18 sati.