Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinman

Marketing

Pipsi su sranje! drugi dio

Rasprava na forumu između mog frenda i Rippera, pardon, Daddya (hahaha)

Moj frend:
Prvo pozdravljam sve na ovom forumu. Ovo je moj prvi, a najvjerojatnije i zadnji post ovdje, registrirao sam se samo zbog toga da reagiram na koncert Pipsa u Ivaniću, vukojebinici kako je neki ovdje nazivaju. Prvo, zašto se bend uopće odlučuje na svirke u mjestima koja u startu prezire? To je totalno podcjenjivanje publike koja će u "vukojebinici" doći pogledati svirku. Drugo, neko je rekao da je koncert bio besplatan. Da, besplatan upad, ali su Pipsi (ispravite me ako griješim) za sramotnu svirku uzeli 5.000,00 kunića. Eto, tek toliko da se zna. Stvarno nije neka lova, ali za ono što smo imali prilike čuti i vidjeti puno previše. Nakon koncerta mislim da bi se na prste jedne ruke moglo nabrojiti koliko je ljudi bilo zadovoljno koncertom. Najveći razlog nezadovoljstva je, barem po mom mišljenu, bio očigledni prezir banda prema mjestu i publici. Mislim, nitko vas nije tjerao da dođete u vukojebinu svirati, sviralo je prije Pipsa u našoj maloj vukojebini puno većih i boljih bandova, a nadam se da će ih biti još.
Eto toliko od mene, pozdrav svima.


Ripper (Daddy)
ni bend ni ja nemamo baš niš protiv ivanića
vukojebinica ti je meni cijela državica, pa (često) i zagrebčić, znaš....
kad se popnem na stage nikad nikad nikad ne podcjenjujem nikoga, ponajprije zato jer držim do sebe. naime, nemam što s takvim stavom raditi gore.
prema publici se odnosim s poštovanjem, tako je bilo i tamo.
osobne ukuse ponekog iz publike cijenim, pa makar bili i negativno nastrojeni.
ponavljam, svirali smo standardno, znači dobro.
mislim da nakon desetine tisuća proba i tisuću koncerata znam kad bend svira dobro.
a da li je show bio dobar? nije, naravno da nije.
ali show uključuje dosta toga što nije do benda; solidan zvuk u dvorani (nemoguće ga je tamo napraviti), light (svirali smo pod bijelim svjetlom), a uvijek volim da gro publike dođe na bend jer ga sluša, a ne zato da si naručuju uvijek iste pjesme.
no, fakat se ne žalim jer rijetko kada su uvjeti podnošljivi; a najgore je da ili tako hoćeš...ili nikako. i tako već 15 godina...
cijeniti bend - to malo tko ovdje razumije jer ih baš nitko nije ni naučio. dobro kaže brega; ili su muzikaši za sprovode ili za vjenčanja.
pozdrav ivaniću! ponavljam, mi nismo primitivci koji bi svoje komplekse liječili bilo gdje ako smo već pristali u određenim uvjetima nastupiti. tako nisam odgojen. zaista, nitko nas ne tjera.


Post je objavljen 26.05.2006. u 22:18 sati.