Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dzepko

Marketing

Sta se sve desilo... Raspad!

1. zbog nekih problema meni nepoznatih, proteklih dana nisam mogao da se zakačim na blog, i I was really pissed off...

2. Nisam izašao ponovo sa Mirjanom, i tu sam takođe popizdeo, a razlozi su sledeći - prvo je ona imala obaveza, pa sam ja posle sutradan imao rođendan, pa sam posle tog rođendana ostao bez para i gde da je vodim kad nemam ni kinte? Sutra ću da pozajmim pare od nekog pa ću da pokušam ponovo... ali mislim da tu neće biti ništa. ŠTETA!

3. Gorepomenuti rođendan je bio apsolutno poguban - prvo smo kod mene u stanu spušili jedan deo trave, pa smo onda otišli u studentski dom na pivo, a posle smo otišli u "Tramvaj" (odličan klub u BG-u) i, pošto je ovaj moj drugar koji je slavio rođendan rezervisao skoro pola kafića za nas, razbili smo se žestoko - kombinacija marihuane i piva i jedva sam izašao iz kafića. Kući sam došao u pola 5.

4. Te večeri upoznao sam stariju devojku za koju sam mislio da ću moći da je odvedem u krevet, ali sam se prevario - devojka hoće ozbiljnu vezuheadbangheadbang. Ja da se ženim neću, a ona može da traži drugog slobodno, nešto slično sam joj rekao, ona se pokupila i otišla iz mog stana. Apsolutno je shvatam, mislim da joj je već vreme i za to, ali ja nisam baš čovek za tako nešto, pogotovo ne sada... Još jedan minus, ali idemo dalje.

5. Sve kolokvijume koje sam imao da polažem položio sam - ocene 6, 6, 6 i 8. Nisam loš, zar ne?

7. To bi bilo to... Moram da kupim sate, isteklo mi je vreme na netu...

Post je objavljen 26.05.2006. u 00:08 sati.