Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakosadadalje

Marketing

gotovo je...

dragi moji,
evo mene!!
rekla sam da sam danas sretna.i jesam!imam zasto i biti!!
prvo moram neke stvari objasniti!
prva stvar:odlučila sam dati mužu još priliku!nije on tako loš,svi mi imamo svojih mušica.ovim putem bi htijela skinuti ljagu s imena svog muža!i ja sam pogriješila,priznajem!svi mi malo smo osjetljivi kad smo ljuti,jel tako?eto,dragi moj mužu ja ti se ispričavam za sve gluposti koje sam napravila i odlučila sam da idemo ponovo i borit ćemo se svim silama da to uspije!!

drugo:vidim da sam vas sve zainteresirala sa onim medijima.nisam medijska ličnost iako sam radio voditelj!!naime,osoba koja je bila u igri bila je poznata faca!evo reči ću vam da je on Stipe Juras. stvarno mu zahvaljujem što nije dopustio da mu shrvana kakva sam već bila padnem u naručaj i prepustim se trenutnim osječajima već mi je znajuči da ima moć manipulacije ipak ukazao na vrednote braka i na ono što je najbolje za moju djecu.
ovim putem bi mu se i ispričala(obečala sam)što sam u jednom starom postu napisala nešto o njemu tako da je ispalo da mi je prijetio!evo,oprosti!!nije mi on prijetio!!!

treće:nezatvaram butigu!!!!!!!svi vi koji ste uz mene u dobru i zlu,svi vi koji me volite i uvijek mi pomažete znajte da vas volim i nemogu ja bez vas!!!!puno vam hvala što me niste napustili u ovom trenutku slabosti i očaja!

znajte da čete svi znati sve što se dešava u mom životu,a o braku,prijateljstvu i svim ostalim sitnicama...

puno vas voli vaša slavica(ovo nije zadnji post,ovo je tek početak jednog divnog prijateljstva)

Post je objavljen 25.05.2006. u 22:22 sati.