Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vratapakla666

Marketing

JeBaČiNa

Jebeno lud dan… Bila u školi, da da u školi… ha ha…. Ma zajebavam se, nisam bila u šk sigurno već tjedan dana… Otišla od kuće i rekla da idem u šk, a otišla kod jednog dečka…
E ovo što ću sad ispričat je stvarno intimno al ja ću to podjelit s vama….

Došla kod njega kući, a on naravno sam… Prvo smo gledali neki pornić na dvd-u… onda jeli… nešt kratko… a onda… evo sad najzanimljivije….

Žvalili se do kupaonice, kad smo ušli u nju svukli se obadvoje i pod tuš… prvo smo se mazili, ljubiti i ono nebitno, a onda onako pod tušem, mlaka voda curi, a ja mu pušim… onako… da ne opisujem… kad mu popušim digne me i turi mi kurac u pičku nekolko puta… onda odemo u sobu… onako mokri… onda on meni malo liže pičku, pa me prstenjači, onda mi ga opet stavi u picu… a kako se bio napalio… a nešt je bio brzo svršio a meni nije bilo još dosta, a on kreten nije više mogo…

Kad ono ko naručen zove njegov naj frend da je ispred kuće, a di je on… reknem mu da ga pozove kod nas…. Ovaj dođe, onak ulazi u sobu sav šokiran što smo ga zvali da dođe… al mu tad objasnimo situaciju… on nekako shvati… pojebemo se dok mi dečko gleda… svršim…. Odspavam tri sata i odem kući zadovoljena i zadovoljna….

Dođem čiku ono uvijek isto pitanje: kaj je bilo u školi, jel bilo dobro… o da, rekoh… bilo je više nego dobro….

Eto maalo moje intime,

e da, jedan savjet, izašla je nova tabletica za ….
Znate već kaj, za malo dizanja u oblake… uskoro dolazi kod, da ih ne zovem dilerima ko u filmovima, reći ću, uskoro dolaze kod onih što nabavljaju i prodaju savršenstvo….

Eto i koja informacija od mene… nije mi se dalo pisat ovih dana postove… bila sam u kurcu… tj.on je bio u meni…. Ha ha….

Pozzzzzzz

SJEME ZLA-
ĐAVOLJE DIJETE
















Post je objavljen 25.05.2006. u 19:38 sati.