Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/danya

Marketing

bek ;)))

yooo ;) e da sad nakon ovakvog pozdrava vise se ne sican o cemu sam tila pricat wink eee da sjetila sam see yes
jucer smo pisali dva ispita :ispit iz biologije i tehnickog..
za biologiju am strebala a za tehnicki ni takla no i 7a razred mi je dao pitanja ja sma sva hepi napisala odgovore nest cak zapamtila wink i jedno pitanje nisam znala ja lipo to izvadin i prepisujem a prije toga sam jos dobila minus jedan bod jer sam saptala pa je profesor to zapisa i mislija mi oprostiti no ja pametna izvukla taj papir i prepisivala al TOCNO NJEMU PRED NOSEM on dodje do mene i kaze joj joj ma daj mi taj papir i pokupi svima ispite dead loool... i rekel mi je da ce me pitat u sljedecu srijedu.. ko ga sljivi ja cem nastrebat sve mu izrecitirat pa nek mi neda pet!!! burninmad ja jos ne mogu podniti da NE IDEM na jedno od najjacih natjecanja u hrvatskoj no bas sam noburninmadheadbangblablamad eto to bi trebalo iskazivat moje osjecaje a zasto ne idem?? zbog fucking izleta..
veceras imam trening dead jedva ceeekaaam..
mislim da sam danas pretjerala sa ovim smajlichima :)))
obicno pisem u wordu pa skopiram pa bas nema smajlicha al danas mi se nije dalo :) thumbup
e da ovo je za moju vanjicu: samo se usudi ne osvojit i ovaj put medalju iz formi!! :) ne zelim cut da su te prevarili daj sve od sebe mozes osvojit srebro :D (kazem srebro jer racunam da ce marina zlato :P) vanja sorry al znas kako marina radi forme... i tako, osim toga kod mene nema bas nist vise novog..
e da ima.. danas je festa nekim ljudekima u karinu i ja sam morala ic! popizdila sam nono al posli rucka su bili kolaci i nikad nisam pojela vise (jela sam samo koje je moja stara pravila,samo provjereno dead)
i tako....
ak vas nest zanima ostavljajte komentare i pitajte bit ce vam odgovoreni thumbup
sada idem, pusa svima kiss

Post je objavljen 25.05.2006. u 17:54 sati.