Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ginko

Marketing

! nApOkOn !

Bokić! mah Napokon Vam pišem novi post! U mojemu se životu svašta zbiva... ne znam otkuda početi... U ponedjeljak sam imala nastup, u utorak ne znam što sam radila... a, danas Vam napokon pišem! Uglavnom... od subote do danas je bilo svašta... mala pričica, može?! smijeh Pa, naravno... Kod Leice na rođkasu je bilo odlično! Igrali smo nogomet... dead ja naravno ništa drugo ne igram... (Je l da Dario?cerek)... pa, sam gledala Euroviziju. Iskreno, razočarana sam pobjednicima. eek no eek Moj favorit je bila Švedska, ženska ima stvarno super glas... a, razočarana sam Severinom... bilo je tu odličnih pjesama BiH, Armenija, Norveška.... No, dosta o Eurosongu! cool Što sam radila u nedjelju?! Ukratko... bila s bracom na utakmici smijeh, vježbala klavirčić, bila s mamom i tatom cijalo popodne kod tete i tetka u vinogradu, malo sam učila i gledala sam puno TV... i bila sam na Vašim blogovima... cerek E, od ponedjeljaka, utoraka pa sve do danas svašta se dogodilo... U ponedjeljak nas je ova iz zemljopisa splašila s nenajavljenim testom, no na sreću izvukli smo se! Ostatak daya je bio OK! Malo sam loše svirala na klaviru... zaliven mi, curke iz razreda sastavile smo ekipu ta Rukometno prvenstvo! Ništ nije bilo posebno... a, u utorak je bio dan tuge! ZADNJI SAT S NAŠIM KEMIČAREM! nono nono nono Uglavnom... on nam je zadimio cijelu učionicu... radio je neke pokuse s parfemima... pisali smo i provjeru iz matke, no napisala sam OK, pisali smo i glupi tehnički koji mi je užasno dosadan! thumbup Sve smo se dogovarali i jedni od drugih prepisivali, a znala sam dost toga. Iskreno, baš me briga za tehnički! Od toga daya, od jučer cijeli me razred zeza za jednog dečka! zujo Skužili su, pametni ljudi! No, pričali smo dugo taj dan s našim kemičarem... a otkad je one otišao neke osobe plaču svakoga daya! rolleyes Danas je u školi bilo fora, imali smo kao neki projektni dan. Na povijesti i hrvatskom radili smo neki strip o Prvom svjetskom, na biologiju smo radili nešto poput velike tanke knjige na neku temu, na engleskom smo prezentirali neke plakate o tome kako turistima na engleskom predstavit Hrvatsku... nut dobila sam dvije petice. Baš je bilo super u školi! No, moram Vam priznat nešto... ujutro sam išla u svoju učionicu nešto odnijat u svoj ormarić i srušila sam mojoj Mateici neke lego kockice i sve mi je ispalo na pod, sva sam se tresla... rofl užaš! I onda sam ja to svojima u razredu pod satom ispričala, pa sam rekla nečije ime, pa je cijeli moj razred čuo to ime i zašutio, a moja se razrednica pukla smijat... cerek cijeli se razred smijo... cerek cerek cerek Uglavnom, mislim da su svi sve shvatili... ja sam odmah bila crvena kao paprika... moram Vam nešto priznat... mislim da sam se zaljubila kiss kiss kiss To bi "ukratko" bilo sve! E, da zaboravila da se vratio krstaraš i nadam se da će se Iva s njim pomirit! Bravo Kiky! Nadiji pusa! Ivana ne plaći, sutra ćemo zajedno!
POZDRAV I PUSA Kikici, Ivani, Nadiji, Mateici, Brkićki, Rebi, Dariju, Ivici i .... svima koje ovim putem nisam spomenula! kiss
Pusa kiss onom kemičaru, fizičaru... ne nam ni što je... (mislim našem nogometašu... najslađem dečku u školi, je l da Đuka?)
SVE VAS VOLIM I PUSA SVIMA! kiss kiss kiss


Post je objavljen 24.05.2006. u 17:00 sati.