Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/film

Marketing

West Herzegowina Fest u Zagrebu!

Eto nakon RAF-a i amaterskog filmskog ludila na redu je izbor sa jednog sličnog filmskog festivala iz susjedne nam države. Riječ je o West Herzegowina Fest-u koji nam ovaj put kao što i rafovci čine doputovao u Zagreb i to danas, 27. svibnja u 19:30h u kinu Forum (SD Stjepan Radić). Ovu vijest donosim sa web sajta ZKHS vam predstavlja festival amaterskog stvaralaštva - West Herzegovina Fest.
Svi koji možete naletite, pogledajte ponajbolje filmove prikazane na dosadašnjim WH festovima i zabavite se uz tri odlične hercegovačke glazbene skupine: Odium, Fabia i So What.
A među ostalim kako moj source kaže, biti će prikazan i "Otvarač i konzerva" (o sexualnom odnosu riblje konzerve i otvarača) autora Tomislava Ćavara (inače njegovu filmografiju možete naći i ovdje unas na bljogu na ovom mjestu) koji je ušao ove godine u RAF-ov izbor najboljih filmova te dobio online nagradu MFF-a 2004. godine s time da se dotični filmaš sa filmom "Bolan" u sklopu prošlogodišnjeg RAF-ovih putešestija uzduž i poprrijeko također mogao vidjeti i na prošlogodišnjem izdanju MFF-u. Impresivno zar ne.
I naravno meni potpuno dobar razlog za dolazak u kino SD Stjepan Radić!




Post je objavljen 27.05.2006. u 12:22 sati.