Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rhcpboys

Marketing

Teanks svima koji su nam poslali slike na mail ,a pogotovo Anamariji.Brzo ce mo objaviti novi post!!!!!!

Myspace

MySpace Layouts




New Jersey Netsi uspjeli su "ukrasti" prednost domaćeg terena Miami Heatu. Netsi su u prvom susretu polufinala Istoka slavili u Miamiju s uvjerljivih 100:88 te su poveli 1-0. Phoenix Sunsi su pak odigrali uzbudljivu utakmicu protiv Los Angeles Clippersa te su slavili 130:123...
Phoenix Suns - Los Angeles Clippers 130:123 (1-0)

Drugopostavljena momčad Zapada, Phoenix Sunsi, pobijedili su u prvom susretu Los Angeles Clipperse u utakmici u kojoj su gledatelji mogli vidjeli čak 253 koša, daleko najviše u ovogodišnjem doigravanju.
Steve Nash je prvo primio MVP nagradu, a nakon toga je vodio Sunse s 31 košem i 12 asistencija. Gosti iz Los Angelesa su vodili 61:56 na poluvremenu, a Phoenix je u drugom dijelu polako preuzimao inicijativu da bi sve riješio u četvrtoj četvrtini. Nakon što je utakmica bila izjednačena 101:101, Sunsi su napravili seriju 19:6 kojom su se odlijepili na 120:107. Shawn Marion je bio vrlo dobar s 20 koševa i 15 skokova, Raja Bell je zabio 22 poena, a Boris Diaw (19 koševa, 5 asistencija, 5 skokova) i Leandro Barbosa (17 koševa) nastavili su s dobrim igrama.
Sunsi su šutirali čak 55% iz igre, a Clippersi nevjerojatnih 59%. Utakmicu je na kraju presudio veći broj trica Sunsa (12 naprama četiri Clippersa). Elton Brand (40 koševa, 9 skokova, 4 blokade) je odigrao fantastično za momčad Mikea Dunleavyja te je šutirao 18-22 iz igre. Sam Cassell je postigao 28 koševa, Corey Maggette 20, a Shaun Livingston (10 koševa, 9 asistencija, 6 skokova) je bio zapažen s klupe.
Druga utakmica se igra u srijedu u Phoenixu.
Miami Heat - New Jersey Nets 88:100 (0-1)





Još se gledatelji nisu ni smjestili, a gosti iz New Jerseyja su u drugoj minuti vodili 12:2. Počelo je na taj način, a nastavilo se još gore za Miami. Jason Kidd (22 poena), Richard Jefferson (20 koševa) i Vince Carter (27 koševa) su argumentirano pokazali zašto su najbolja vanjska linija u NBA-u. Kidd i Jeffesron su otvorili tricašku večer sa šest ubačenih od sedam ispucanih. Rezultat je bilo 20 razlike prije poluvremena.
Miami je pokušavao, ali nisu bili u ritmu. Vjerojatno su i prva momčad, koja je uspjela biti izviždana od vlastite publike u doigravanju što samo pokazuje s koliko želje i energije su odigrali utakmicu. Gledatelji su počeli napuštati dvoranu devet minuta prije kraja susreta, taman prije serije Heata od 18:3 kojom su se sa sramotnih minus 28 (54:82) spustili na minus devet (83:92), ali Carter ubacuje pet poena zaredom, Kidd dodaje ubačeni šut i Miami gubi prvu utakmicu. Dwayne Wade je ubacio 25 poena, a Shaquille O'Neal je dodao 20 koševa.
Uz veliku pobjedu došao je veliki problem za Netse. Početkom treće četvrtine se ozlijedio Richard Jefferson nakon čega Miami smanjuje veliku prednost Netsa. Zbog toga trener New Jerseya, Lawrence Frank ne može biti miran. "Bili smo sretni što smo imali tako veliko vodstvo jer je Miami napravio priličnu seriju i zbog toga moramo biti oprezni.", izjavio je Frank.
Utakmica broj dva je u srijedu, također u Miamiju.

Post je objavljen 25.05.2006. u 14:31 sati.