Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/swastamajkarodi

Marketing

ah,srijeda.......

danas mi je tako super dan bil i tolko mi se toga dogodilo da sam odlučila pisati o time po podnaslowima.

NAJBEND
owak,bilo je dobronut ali malo jadno,mislim maturanti su bili za ku...cenzura.nebrem reči da se nisu zabawljali ali...nema weza ja sam se zabawljala.dok smo došle swirali su od azre pjesmu, isuse, čowječe ne zmislim se!nema weze ,pa su poslje swirali još par super pjesama i tak.najbend bio je bend od jednoga mojeg poznanika šardija.

JOŠ JEDNA ŽRTWA......
na najbendu sam posle ostala s kodbom.i tak prejde najbend,dogoworimo se mi da idemo w klompu ali prwo je on išel w amforu ,a ja i amfora? ko krawa i balet!!i tako šečemo mi ulicom ideju neki dwa njegowi frendowi poprilično pijani(narawno bili su maturanti!!).pitaju oni njega ko ti je to? a on odg. nakon podužeg razmišljanja:frendica!ma nema beda ionak se ništ nije dogodilo(na sreču!!) i tak se ja počnem spominat s jednim likom koji je twrdil ja se mi poznamo ali ja ga se ne zmislim!!!a onda drugi pita kodbu ak ga nebu upoznal z menom a no ležerno"upoznaj se sam!!" i jesmo se upoznali.i tako sam stekla nowe prijatelje a jednog frenda pretworila sku "dobrog prijatelja!!"(meni bliski ljudi znaju kaj to znači!!)

IDEM KUČI PJEWAJUČI...
prejde tako swe to,ja w klompi s filipom narawno slawimo mi majmunowo!dobro dojde wura kad dankica mora kučimadali nem abeda došla sam doma morra ko da sam se w fontani kupala jer samsi kišobraostawila u školi!!da plješčite mojoj genijalnosti!!do pisanja pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 24.05.2006. u 10:39 sati.