Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/virtuela

Marketing

Kad si sretan lupi glavom ti o zid

Image Hosted by ImageShack.us

Pajo i ja pizdimo, naričemo i samosažaljevamo se još od subote.

Mjesec dana pred preseljenje s kojim BTW kasnimo godinu dana, s friško postavljenim parketima, nazovu nas u subotu ujutro građevinci i kažu da su večer prije radili 'poplava-test' na krovu koji propušta i da bi bilo zgodno da provjerimo je li poplavilo.

Ne samo da je poplavilo nego je uništilo sve što se uništiti dalo tako da smo Pajo, Belzebuba i ja i dalje bezdomovci.

Danas je pao dogovor s građevincima za isplatu odštete + plaćanje naše rente do konca osmog mjeseca kada ćemo se kao preseliti. Živi bili pa vidjeli.

I taman kad smo mislili kako nema većih jadnika od nas, dogodi se sljedeće:

Prijatelj i kolega Bruce, Sikh, inače profesor biznis etike, rano zorom otvori Metro novine u podzemnoj i nađe se licem u lice s vlastitom likom, fotografija 10 na 10 u rubrici MOST WANTED kriminalci u Češkoj Republici! Tko ga vidi, nek brže-bolje odjuri u najbližu policijsku postaju i prijavi lopova!

Priča o Bruceovom 'zločinu' nije toliko komplicirana koliko je dosadna pa neću u detalje. Tiče se propusta Češke štedionice i Bruceovog bivšeg poslodavca, neki prastari nesporazum koji je ovaj riješio prije pola godine te za koji ima potpisani policijski protokol koji jasno i glasno potvrđuje da je čovjek čist pred Bogom i narodom.

No, jebiga, netko nije obavio posao kako treba, drugim riječima ukucao protokol u policijske kompjutore, i tako se Bruce našao na MOST WANTED listi.

Činjenica da likom podsjeća na pripadnika omiljene češke nacionalne manjine, Roma, pri cijelom ovom cirkusu mu nije ni najmanje pomogla. Dapače.

Srećom da je Bruce britanski državljanin pa se s njime ne pohitavaju kao s recimo, nekim nesretnim Ukrajincem ili Nigerijcem. Policiji je jasno da su zajebali, odgovorna osoba je gle slučajnosti, na godišnjem, Metro sutra printa ispravak, ali neka Bruce sve skupa proba objasniti svojoj Anuški i klincima iz susjedstva, da ne spominjem studente...


Post je objavljen 24.05.2006. u 23:52 sati.