Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinman

Marketing

Pipsi su sranje!

Pipsi su sranje!

Mislio sam da će biti super, imao sam par hladnih piva u sebi, dobro društvo, odlično raspoloženje, ali…
»Koncert» se održavao u maloj sali doma kulture, izgrađenom 50-tih godina sa nakanom da se tamo drže partijski sastanci, govori, i kulturna događanja. Izgleda nakaradno, kao i ta vremena.
Došao sam među prvima, da popijem pivu na miru, dok još nema gužve. Uđem unutra, a na stolcima, zajedno spojenima, leži Ripper (tzv. pjevač grupe) i bulji u prazno. Pitam svoju ekipu jel majstor hoće popit kaj, kak je red i običaj. Kažu mi da ga pustim na miru jer je on u nekoj drugoj dimenziji i da je samo tjelesno tu. Ili je tip spržen ili se fura na neki užas, a kaj drugo.
Dobro, baš me briga, nemam ni previše novaca za potegnut rundu, pa ne inzistiram. Njegova grupa isprobava instrumente, i fakat, dečki sviraju fenomenalno. «Start me up» od Rolling Stonsa, meni osobno jedna od najdražih stvari. Mislim si, bit će super ak tak nastave…
Počne «koncert», sviraju sat vremena, ne znam nijednu stvar, mislim si, to je valjda novi materijal, neobrađeni, pa valjda to tak mora. Prođe još sat vremena, još uvijek sviraju, Ripper gleda u plafon i nekaj pjeva, a kaj, mislim da ni on ne zna.
Već sam supijan, ali ona faza kad si najviše zajeban, pa neće valjda još nas maltretirat.
Ali još sat vremena, skužil sam samo jednu stvar «nogomet», ajd, i to je bilo o.k., sve ostalo za k…c
Odjednom glazba prestane, Ripper se makne sa bine, dečki peglaju još pol minute i to je to!
Dođe organizatorica koncerta pred mikrofon i kaže «to je to, koncert je gotov!» Pa kad je počeo? Ripper se vrati, legne na pod bine i zuri u plafon. Dolaze klinci i mole ga da odsviraju «Dinamo ja volim», a on ništa, neće! Tak sam bio ljut, da sam gledao jel bude prošao kraj mene da mu pokažem što je to vruće, pokretano ljudskom snagom i JAKO boli, ali odustao sam kad sam ga malo bolje promotrio. Tip je totalno u banani.
Bio sam na puno koncerata i fakat slušam različite smjerove glazbe, od bluesa, rocka , do ne znam čega ali kamo bi ovo strpao, nemam pojma. I još nekaj, jebem mater onom kritičaru kome su oni super…(sorry na prostoti, ali nema u hrvatskom rječniku ljepše, opisnije i prikladnije riječi)

Pipsi su sranje…


Post je objavljen 24.05.2006. u 20:26 sati.