Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/foolishgames

Marketing

Najintimnija stvar dvoje ljudi... Ni sex nego vođenje ljubavi...

Evo mene ope nase... Nika prije... Razmišljala san o čemu da pišen i ne znan... O Eurosongu sigurno neću jer je ta tema već i dosadna postala, a uostalon tu se nima šta ni re... Eto moje se teme najčešće vrte oko jubavi, tako da bi mogla re 2, 3 riči o... O... O... E pa mogla bi o sexu... Dosta se o tome u zadnje vrime priča u mome društvu... Pozdrav Nikši koji je jednon prilikon isto pisa nešto u vezi ove teme (ada ko će drugi?) wave
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge Pa da počnen...
Prvo! Ono kako je samo muškima sex na pameti... Heloooooo!!!! Ma je li bogati?! Sigurno žene rađaju po duhu Svetome... Ne znan sa točno koliko je to muškima uopće u glavi jer se nika nisan našla u situaciji da san muško, ali ope... Normalno da in je na pameti, uvike je nekome više, a nekome manje, ali bogamu mislin i da je ženskoj strani na pameti...
Drugo! Svaka cura koja stupi u spolni odnos dok ni spremna za to je GLUPA!!!! Nima gluplje stvari nego učinit to zato šta te neko natirava ili ti upade su onon gluposti: "E, pa ako ne želiš spavat su menon, onda me ne voliš..." i onda te ostavi! Ja stvarno ne znan zašto se ponižavat i prista... Učinit TO zbog nekoga ko te ne zaslužuje, a i ko te ne voli je jednostavno nepojmljivo!!!!! NE BUDITE BLESAVE!!!! A vi tamo tzv. "MUŠKARCI" nemojte taki bi prema nekoj curi, jer kakva go bila nije to zaslužila... Idemo dalje...
Treće!
O 1. sexu
NAJVAŽNIJE JE PITANJE: Želiš li to zaista?
Djevičanstvo imaš samo jednom. Kad ga jednom izgubiš – nema ga više. Zato je najvažnije da taj prvi, poseban put, napraviš s nekim do koga ti je zaista stalo i u koga imaš povjerenje. To bi trebalo bit lipo, romantično iskustvo, a ne brzopotezna 'igrica' koju ćeš učinit samo da učiniš! Možda van se i ne čini to tako strašno, ali je! Mnoge cure 1. pu grubo boli i zato baš i ne virujen da će neko ko vas ne voli bi nježan prima vama da bi van bilo lakše! PAMET U GLAVU!!!!!!! Nemojte ni da van pritisak od okoline to nalaže! Ovo ste najvjerovatnije čuli 100 puti, ali to je jednostavno tako... I nikako drugačie!!! A šta i vama ne bi bilo lipše da to podilite su nekin koga volite i ko vas voli... To je onda jedno potpuno drugačije iskustvo i nećete žalit zbog tega...
Četvrto!
E moran spomenu ZAŠTITU!!!! To je nadaleko najvažnija stvar ako ne želiš bebu... Mislin da se najviše koristi kondom kojemu je djelotvornost 97%, u slučaju da se primjenjuje redovito i pravilno. Najbolja je zaštita od spolno prenosivih infekcija, uključujući i AIDS.
Osin najpoznatijega kondoma tu su i:
HORMONSKE PILULE Djelotvornost: više od 99% u slučaju da se primjenjuje redovito i pravilno, ne štite od SPI (spolno prenosive infekcije).
FEMIDOM (ŽENSKI KONDOM) Djelotvornost: 95%, u slučaju da se primjenjuje redovito i pravilno, a štiti i od SPI.
DIJAFRAGMA + SPERMICIDNA SREDSTVA Djelotvornost: 94% u slučaju da se primjenjuje redovito i pravilno, pruža određenu zaštitu od raka vrata maternice, a djelomično štiti i od nekih SPI.
PRIRODNE METODE:-metoda mjerenja bazalne temperature
-metoda praćenja cervikalne sluzi (Billingsova metoda)
-kalendarska ili ritmička metoda (Ogino-Knausova metoda)
-simpto – termalna metoda (kombinacija navedenih metoda)
Metode karakterizira niska djelotvornost i ne preporučuju se adolescenticama.
PREKINUTI SNOŠAJ (Coitus interruptus) Pošto mala količina spermija može isteći i prije ejakulacije, predstavlja nesiguran način sprečavanja trudnoće i ne štiti od SPI.
SPIRALA (MATERNIČNI ULOŽAK) Spirala predstavlja visokodjelotvornu zaštitu od trudnoće, ali ne štiti od SPI i povećava rizik za upale i infekcije.
STERILIZACIJA Predstavlja visokodjelotvornu, trajnu zaštitu, namijenjenu samo osobama iznad 35 godina koje imaju željen broj djece ili im trudnoća ugrožava zdravlje.
HITNA KONTRACEPCIJA (Postkoitalna kontracepcija, pilula jutro poslije) Hormonska metoda zaustavlja ovulaciju i čini se da sprečava oko ľ trudnoća koje bi se inače dogodile. Primjenjuje se unutar 72 sata od seksualnog odnosa, tako da se daju dvije doze hormonskih pilula s razmakom od 12 sati. Pilule je potrebno uzeti pod liječničkim nadzorom i svakako doći na kontrolni pregled mjesec dana kasnije kako bi se provjerila odsutnost trudnoće.
Peto!
U biti nima petoga... Ako san štogo i zaboravila, ma lako ću ja to dodat! Za kraj samo da izvučen zaključak iz svega ovega: NEMOJTE STUPAT U SPOLNI ŽIVOT, PRIJE STVARNE SPREMNOSTI, A AKO STE VEĆ SPOLNO AKTIVNI ILI NAMJERAVATE BIT NAJPRIJE SE POBRINITE ZA ZAŠTITU, DA SE UŽITAK KASNIJE NE BI PRETVORI U NEŠTO DRUGO (ako ne želite bebu ili neku spolno prenesivu bolest!)

ANKETA SE NE MOŽE OVDJE PRIKAZAT!

I na kraju na OVOJ STRANICI morete provjerit koliko znate o kondomima... :naughty, a na OVEMU FORUMU morete razglabat i među ostalima o ovoj temi... Ajde čajo! wave


Post je objavljen 25.05.2006. u 18:38 sati.