[dnevniQ]
Pregled vijesti za 25.5.,qstrip.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/qstrip

Marketing

[dnevniQ]
Pregled vijesti za 25.5.

» Producent trećeg filma o Asterixu, Thomas Langmann, također će producirati i film Blacksad temeljen na uspješnom stripu koji se od nedavno može kupiti i kod nas. Redatelj ovog noire krimića, gdje su glavni junaci likovi životinja s ljudskim tijelom, bit će Louis Leterrier. Dojavio je to Variety koji još kaže i da slijedećeg mjeseca počinje snimanje Asterixa 3, najskupljeg francuskog filma svih vremena s budžetom preko 100 milijuna dolara.

» Scott McCloud, nama poznat po svojoj prvoj knjizi Kako čitati strip (objavljenoj u biblioteci Q - naručite primjerak na Darkov mail!), na svojim službenim stranicama piše kako se sprema na veliku američku turneju. Na njoj će promovirati novu knjigu Making Comics, a planira obilazak doslovno cijelih Sjedinjenih Država. Hoće li i kada u Europu, možete ga pitati na mail koji je za pitanja i za promociju otvoren na njegovim stranicama.

» Novi strip Jaimea Hernandeza, autora i nama poznate serije Love and Rockets, od prije nekoliko tjedana izlazi u nastavcima u prestižnim američkim novinama The New York Times. Zove se La Maggie La Loca i može se besplatno čitati na The Funny Pages NY Timesa. Potrebna je jedino besplatna registracija za te stranice, a nove table su gore i dva dana prije nego izađu u novinama. Uživajte!

(zveles)

Post je objavljen 25.05.2006. u 10:00 sati.