Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zvoneradikal

Marketing

Čari očinstva

Ah, malo sam bio odsutan wave.
Princezakiss ima svoje zahtjeve, odnosno, preciznije rečeno, kako je mama posve okupirana Princezom kiss, sinčina je „pao“ skroz na tatina pleća. A tati teško palo njami. Pa malo na nogomet (uvježbavamo volej i pripremamo se za svjetsko prvenstvo), pa malo u dvorište na tobogan, pa malo America's Army (code – „Tata, idemo pucati na kompjuteru“), pa malo se dodavati s autićima ... Čovjek poželi biti teta u vrtiću kad uvidi koliko je lijepo biti s djecom.
Bilo bi lijepo staviti i sliku da vidite kako je Princeza prekrasna, ali ne znam kako se to radi (sumnjam da bi prošo copy-paste - eh, blaženi bili Microsoftovi alati), a ne da mi se tražiti po FAQ-u.
A što se tiče čari očinstva ... Najslađe mi je kad negdje oko jedan, dva poslije ponoći uđem u sobu i vidim moje anđele kako mirno spavaju, svaki u svom krevetiću. Kraj napornog radnog dana (a sad su svi takvi), a cijela obitelj lijepo na okupu uživa u počinku. Princeza kiss izgleda ko mali tuljak, naslonjena na dekicu u polubočnom položaju (zapamtite, budući tate!). A sinčina sa svojih 17 kila već sasvim lijepo popunjava dječji krevetić. Svi zdravi, svi dobro (i mama se fino oporavlja). I onda lijepo zaspeš ko sretni tata :-)))


Post je objavljen 24.05.2006. u 00:39 sati.