Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bobika

Marketing

Nogomet

Proteklog vikenda je NK Mladost iz Čačinaca gostovala u Crncu.Domaćin nas je u lokalnom derbiju dobio čisto i zasluženo rezultatom 3:0. U nedjelju je na rasporedu posljednje kolo ovogodišnjeg prvenstva i u Čačince nam dolazi imenjak iz Miljevaca. Očekuje se pobjeda za oproštaj od sezone (koja nije bila za pamćenje) i od navijača.

A sinoć su u Austriji HR reprezentativci igrali prvu prijateljsku utakmicu u sklopu priprem za SP protiv Austrije i uvjerljivo je porazili s dva pogotka Klasnića te po jednim Babića i Balabana. Vjerujem da je većina vas gledala utakmicu pa se netreba tu ništa puno pisati. Po meni,sinoćnja predstava je bila dobra.Ništa spektakularno,a ipak uvjerljivo protiv slabašnog domaćina.Još da nam Pletikosa nije skuhao onaj gol.......
Samo neka se moci dobro pripreme i uigraju i eto nama još radosti i veselja na SP-u.

A u nedjelju igraju drugu pripremnu utakmicu u Osijeku protiv Irana.A na tu utakmicu će ići i dio Čačinačkih Alkosa da bodri reprezentativce i zaželi im sretan put u Njemačku. Još neznam tko sve ide,zasad smo 100% sigurni Kec,Toca,Jura i ja. Kako smo se dogovarali trebalo bi nas ukupno ići više od 10. Nosimo i svoj transparent "ALKOSI" te HR zastavu s natpisom "ČAČINCI" pa se nadamo da ćete nas tamo i uočiti. Ako netko od vas također dolazi na tu utakmicu neka nam se slobodno javi da se upoznamo. I popijemo nešto.

O planovima za SP još neću pisati,ima vremena.
Toliko od mene za sada,čujemo se nakon nedjeljnje utakmice (ako od Jerbića užicamo fotoaparat bit će tu i slika).

Živjeli!


Post je objavljen 24.05.2006. u 00:21 sati.