Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bluezgpain

Marketing

Ovo se ne događa

Cijelu večer se dvoumim. Pisat ili ne? Pisati ili ne? Mislim si, što ako napišem pa se to ne dogodi, al onda opet, nemogu nešto takvo čuvati ovako samo za sebe. Red bi bio da to podjelim sa svojim vjernim čitateljima. Dakle, kao što neki već znaju, uglavnom MSN-ovci, uskoro se održava veliki (bar nama) koncert u Trnju. 4 benda, u jednoj večeri će zabavljati Trnjane i sve ostale koji dođu u podrumu negdje na Trnju, neznam točno di, al brijem kod Zelene zgrade, ako sam dobro shvatio. Uglavnom, da vas više ne mučim sa detaljima ispričat ću vam kako se sve to dogodilo, i kakve to ima veze samnom.

Ovako, danas nam je Pero u školi pričao o tome cjelo vrijeme, i bašsam odlučio da ću ih ić gledat. Naime, bit će 4 benda kao što sam već rekao, a među njima i Sale, Viki i Pero kao jedan bend. Dečki fkt super sviraju, jedino to i rade (al bar im ide!). I tako mi danas pod velikim pričamo o tome svemu i sve super, još se Pero i ja zajebavamo kako ću ja imat svoj unpluged koncert u vrtiću, i kako će mi on bit "predsvirač". Uglavnom, dođem ja doma, i kako sam bio jako umoran, odem ja spavat. I dođe meni poruka u 16:58 od Petra. To sam kasnije pročitao jer sam samo čuo kak vibrira i zaspao, reko ziher komentar na blogu, ko ga jebe... Ali očito nije bilo to. U 17:26 mobitel počne tolko vibrirat da me probudi iz mojeg lijepog sna. Gledam poluzatvorenim očima šta je sad, koja pička materina, kad ono piše Pero-Flegma, njegova slikica iza rešetki i nacrtana kućica. Reko što je bilo, ziher dolazi po sliku.
-Molim kumee?
-Spavaš?
-Sad više ne...
-Kaj ti neznaš odgovorit na poruku?
-Koju poruku?
-Pa onu koju sam ti poslao budalo!
-Nisam vidio.
-Očeš doć pjevat?
-MOLIM?! DI?! KAD?!
-Treba nam pjevač za Pepperse, za ono kaj ćemo svirat, očeš?
-Paa, mogo bi...
-Možeš doć kod mene, da u podrumu sviramo?
-Kad?
-Sad!
-Ček, moram pitat svoje, pa ti javim.
-Oke
-Bok.
-Bok.

Poruka:
"Oces nam doc pjevat za 2 cuke kod mene u podrum!zephyr,otherside,californication,btw,parallel i don't forget me!isprintaj rjeci!"

Nažalost nisam bio, i ovim putem se ispričavam, ali nisu me moji pustili. Sutra nemamo školu jer je norijada, tako da bi sutra mogo pjevat. Inače, cjelu večer pjevam tih 6 pjesama i baš se veselim i bio bi presretan kad bi to fkt uspjelo! To je moja vjest dana, tjedna, pa i mjeseca.

Danas je veliki dan po još nekoliko stvari.

1. stvar je da je danas mojoj maloj Tamarici rođendan. Tamara sretan ti rođendan, napokon si punoljetna! :)) Pusa velikaaa, uživaj!
2. Mia i ja smo već 2 tjedna skupa. Hehe, kako kul.

to bi bile sve vijesti. Iva me i dalje tjera da učim, ja učim, još samo moram počet ozbiljnije ispravljat ocjene i sve 5 (osim renault 4) i to je to... Pozdrav svima, i fala na brojnim komentarima. Kad sam kod komentara, oprostite što neko vrijeme niste mogli komentirat na mom blogu, ali to su bile tehničke poteškoće sa sercerom od mog prijatelja, no sve tehničke greške su uklonjene i sve opet radi. Nadam se da se ne ljutite. Do slušanja...

Post je objavljen 23.05.2006. u 23:32 sati.