Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slatkica0015

Marketing

eVo VaM nOvOg PoSt!ćA...

evo i mene nakon malo dužeg nejavljanja...
čujte pipl pokidao mi se miš pa moram sve sa tipkovnicom...pa mi se tako ni ne da pisati postove...kod mene nema ništa novo..u nedjelju je jelena častila sa bombonima jer joj je u ponedjeljak bio imendan...SREATAN IMENDAN,DRAGA MOJA,..
u petak je matej imao oproštajnu...ide čovjek u vojsku...čak se i ošišao...
juxy je položio vozačku...to je za pohvaliti...BRAVOOO!
ja i anan smo se majčice bile zakačile, al riješile smo to...
na love polju nema ništa posebno..
s kinom sam se isto tako pomirila..
ceranci su u nedjelju izgubili od Bošnjaka...1:0...saša je poludio...
e da!!!u subotu je bila krizma...baš su mi svi biji cakani..miki se ošišao..
da vam se pohvalim?...jučer je mene i kiku profesor iz vjeronauka pitao za kaznu...ovako vam je to bilo..bio je veliki odmor i ja i ona sjedile na stepenicama, kad se ide prema pedagogici, ravnateljici, tajništvu...i on došao prvi put do nas i rekao da se pomaknemo..nas dvije smo to napravile..stvarno smo bile sa ostatkom razreda i on dođe do nas i kaže da se možemo nadati da će nas pitati...mi se baš i nismo nadale da će nas stvarno pitati..i tako on ušao u razred, mi se pomolili...upisao on sat i...(ja sjedim u 1. klupi, a tad sam se sakrila iza bilježnice..)..on se nasmije i samo mi pokaže rukom da dođem i donesem mu bilježnicu...kad sam izašla, toliko sam se smijala da se i cijeli razred počeo smijati, a s njim i prof...rekla sam mu da me smije pitati samo zadnju lekciju(jer je to u pravilniku)..i on je izvukao neko pitanje na koje nismo ni ja ni kika odg...upisao nam je nešto sa strane u imenik..nije mi htio reći šta..
i tako...
ja ne mogu vjerovati kako se brzo može promijeniti mišljenje o nekim osobama...
neznam šta da vam više pišem...mislim da je to sve..
e da..ima još nešto...sad mi je kuduz poslao poruku...ne mogu vjerovati...neko mu je opet nešto nasrao o meni.. šta da radi,????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!
stvarno više ne znam....nisam ništa napravila...stvarno...pomoć...
pussa svima...
jojim vas...

Post je objavljen 23.05.2006. u 20:13 sati.