Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/queenfrommars

Marketing

HONEY BUNNY

Malo sam se družila, mislim jučer, sa svojim prijateljima. Jako dragim prijateljima. Tako su sretni zajedno. I zaljubljeni. Vole se. Lijepo je to!
Da, da i ja volim ovog svog magarca.
I tako sam se ja sad sjetila još jednog svog frenda. Ok smo si, ne mogu reći da smo best frendovi ali smo zajedno u ekipi, dečko je ovako zbilja dobar. Za zajebanciju, dobar je ko' frend. To uvijek moj dragi kaže: " Crni je baš dobar frend, uvijek će ti uskočit kad nekaj treba. " Što je i istina. Kad se Dragi selio prvi je uskakao da pomogne što je god trebalo, i za bilo šta drugo, uvijek će pomoć. Naime, on je bolji sa mojim dragim nego sa mnom ali nema to sad veze. Nego, htjela sam reći kako ljudi mogu bit dobri, a s druge strane i relativno bezobrazni prema nekim drugim ljudima koji su u njihovom životu. Ima trebu kojih dva tjedna. Dijete neko, još ide u srednju školu. On ima 21 godinu. Upoznala sam ju neki dan. Dofurao ju je na kvart. A prije nego je došla cijelo vrijeme ju ismijava jel ima višak kilograma, istina, nije neka misica, ali čini mi se draga. A kad je sirotica otišla, on se razvezao. Kaj joj je sve radio, kako ju je bolilo, kak je nepretna za neke stvari. I to je njemu full smiješno. Meni je bilo užasno žao cure. A kaj sam mogla? Samo sam ga spustila koji put. Mislim, ne možeš se baš tako ponašat. Ali to su muški. Neki su zbilja gadovi. I onda se opet ide naći sa njom, samo da ju pokara još koji put i onda će bit " adio mala moja. " Ali na onako bezobrazan i bolan način. A još joj je i prvi.
I odmah se ja sjetim ovog svog. Jel tu večer Dragi nije bio sa nama. U zajebanciji pitam jednog frenda: " Kaj, tak i ovaj moj o meni? " Ovaj me sam blijedo pogleda i kaže: " Ne pada mu napamet, ni ne znaš kako si dobrog lika dobila. " Znam ja to vrlo dobro, stvarno je dobar. I svijesna sam toga. Sve lijepo polako, kako meni paše, na ništa me ne sili. Zbilja je srce. I kad mene nema uvijek lijepo priča o meni, ne pada mu napamet nešto ružno reći. Znam ja sve to. Izvidila sam ja to jako dobro. Ipak sam ja puno duže u toj ekipici od njega, hehe, sa nekima sam išla i u osnovnu školu, pa imam ja svoje tužibabe koje me odmah obavijeste ako je malo zločest.
Zbilja sam sretna jel sam naletila na takvu dobricu. Ipak ima neke pravde i za mene. Zbilja je lijepo dok mi onako tepa, zove me lijepim imenima. Mislim da bi umrla da završim ko' ova sirotica. Tako da sam sad baš sretna. Ipak ima dana kad sam i malo manje sretna, nekaj me pukne, pa trebam pomoć prijateljica da to prođe, pa i njegovu. Ali onda opet sve bude lijepo. Zbilja je divno bit zaljubljen. Jedva čekam da ga vidim večeras. Sretna sam i zaljubljena sam.

pusa svima....


Post je objavljen 23.05.2006. u 17:37 sati.