Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tokiohotelforever

Marketing

ostali članovi Tokio hotela

Image Hosted by ImageShack.us

GEORG Georg svira bas i 'živi svoje snove'
Basist Georg rođen je 1987. godine i najstariji je u bendu. Mjesto rođenja je također Leipzig, visok je 1,77 m, a težak 72 kg. Smeđa kosa i zelene oči kombinacija je koja je očarala mnoge obožavateljice, iako se o samozatajnom Georgu ne zna puno toga.

Poznato je da također pohađa gimnaziju, voli plesati i družiti se s frendovima, kao i skupljati i nositi majice s ikonografijom rock bendova, poput Guns'n'Roses.

GUSTAV Gustav – ozbiljni 'klaun' koji voli bubnjeve i bicikle
Bubnjari potpuno nezasluženo nikada nisu u prvom planu benda, ali o Gustavu se ipak zna dovoljno, mada ne bi škodilo da nam otkrije nešto više informacija o sebi.

Ovaj simpatični 18-godišnjak iz Magdeburga visok je 1,65 cm, a težak 68 kg. Plavokos je, smeđih očiju i Djevica u horoskopu. Za razliku od ostalih članova benda, on prilično voli znanost, a u slobodno vrijeme biciklira i skuplja bejzbol kape.

Nema djevojku, a iako ga prijatelji opisuju kao 'vrlo profinjenog', njegova funkcija u bendu je 'klaunska', tj. on je onaj u kojeg se mnogi pouzdaju kada im je potrebno malo smijeha za vrijeme napornih turneja.

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 23.05.2006. u 15:35 sati.