Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pistolsipunk

Marketing

LUĐAČKI KONCERT

OI OI!!!!!!!!!!
komentar:KONC JE BIO PRE JEBEN
Dalje........Otišla sa zadnja 3 sata sa Ivom pred Kiss i sjele i pile.Na kraju nas je išlo 12 iz Kutine i bilo je pre jebeno.Kako su nas 2 puta izbacili stigli smo točno oko osam pred Kset.Hajka je odma nastala jer nije bilo više karata.JAKO LOŠA ORGANIZACIJA
Oni redari na ulazu su stvarno gamad purgerska.Od ukupno nas 14,4 nas je ušlo.Ja sam svoju kartu več odavno sredila(i još 2 cure).Mario je bio toliko naporan da mu je netko morao dati ulaznicu pa je tako kupio upad za 40 kuna.JEBENO.
Mislim da je ovaj koncert jedan od malobrojnih na kojima su DEČKI bili manjine.Konc mi je bio pre super.Six pack su svirali i više nego odlično,a i Mikrofonija nisu bili loši,dapače.
Mogu se pohvaliti sa jebeno velikim masnicama na nogama-obje i rukama-obje jer je bila tolika gužvara i svi su se stiskali i gurali prema naprijed.Stvarno si trebao boriti se za mjesto.


Six pack je svoje završio oko pol jedan.Izašla sam mokra do kože i bilo mi je strahovito hladno no snašla sam se.Mariova irokeza(JEDINA NA KONCERTU) je legla i bilo mi bed ali sve ok.

Ako je netko propustio ovaj koncert Six pack vam opet svira u Boogaloou 3.6. na festivalu uz Svadbas,Brain Holidays,.......ulaz u predprodaji 25 čuna,na dan 35.


imam još jednu obavijest:
ORGANIZIRANI KAOS 11
27.5.,Baraka ,Kutina početak u 12 sati pred Tehničkom školom če se održati malonogometni amaterski turnir.Mogu se prijaviti svi zainteresirani.
Program se nastavlja u 19 sati pred Barakom gdje če svirati:
AK47(Zg)
ANALENA(Zg)
MOTUS(Zg)
OVERFLOW(Koprivnica)
RINGIŠPIL(Novi Sad)
ENTREAT(Nova Gorica)
MOLTENCORE(Kt)
ON THE RUN(Beograd)
THE PLAGUE MASS(Grazz)

Ako niste kupili karte prodajna mjesta su:
KUTINA:Caffe bar "NOA";ZAGREB:M.A.M.A;SISAK:udruga "NOVI SVIJET";KARLOVAC:Centar za mlade na gazi;ČAKOVEC:Klub mladih Čakovec;OSIJEK:Klub mladih Osijek;POŽEGA:Kod Dene
Molim vas da se potrudite da uredno kupite karte koje koštaju:50čuna u predprodaju,60 na dan koncerta.
Baraka mora za ovaj koncert dati 25000 kuna tako da vas molim da ne žicate da vas se pusti za 15.Ako imate za alkohol imate i za karte.OK?
Baraka ima i nagradno pitanje kojim možete uštedjeti 50 kuna te dobiti besplatan upad.Sve detaljne informacije potražite na www.baraka-kutina.com ili na www.brunkovac.com.


LJUDOVI VIDIMO SE

Post je objavljen 22.05.2006. u 12:13 sati.