Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/livno1

Marketing

Krenuo portal SP2006

SVE NA JEDNOM MJESTU

Najnovije vijesti, šaljive zanimljivosti, atraktivne fotogalerije, podaci o svim reprezentacijama, igračima, sucima.... Kutak posvećen samo navijačima, Knjaz i Baretić kao kolumnisti. Gdje? Na jednom mjestu.


U nedjelju, 21. svibnja u kampu hrvatske reprezentacije u Čatežu predstavljen je najnoviji projekt IskonPortala, koji je u suradnji s Hrvatskim nogometnim savezom izradio službeni portal HNS-a za Svjetsko prvenstvo 2006.

Prezentaciji je prisustvovao i izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Kranjčar, koji je sa zanimanjem popratio predstavljanje portala u slici i riječi. O ovom projektu je biranim riječima govorio i glasnogovornik HNS-a Ivan Rotim.

"Radi se o najboljem, najpreglednijem i najinformativnijem portalu vezanom za Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj. Nama u Hrvatskom nogometnom savezu je izuzetno drago što putem ovog odličnog projekta nastavljamo uspješnu suradnju s IskonPortalom", rekao je Rotim.

A što će čitatelji pronaći na adresi http://sp2006.net.hr? Portal koji će tijekom lipnja i srpnja prenositi sva zbivanja i zanimljivosti iz Njemačke. Stranice koje će se ažurirati iz minute u minutu, sve informacije o reprezentacijama, detaljne podatke o sucima, stadionima i gradovima u kojima će se igrati utakmice SP-a.

Raznovrsnosti sadržaja na portalu SP2006 doprinosi niz tema vezanih uz povijest svjetskih prvenstava, ugledni kolumnisti te posebna rubrika Fun ball, gdje će posjetitelji imati prilike upoznati nogometnu abecedu i manje poznate pikanterije iz prošlosti.

Slika govori više od tisuću riječi, stoga bi posebno izdvojili brojne fotogalerije, koje će privući pažnju i onih kojima zbivanja s terena nisu na prvom mjestu. Bit će tu slike navijač(ic)a, trenera, igrača, legendi, golova, akcija, ali i žena nogometaša, manekena u kopačkama, misica zemalja sudionica, poznatih osoba iz svijeta showbiza...

Za navijače će biti rezervirana rubrika Navijački kutak, koja im otvara prostor za kreiranje tog dijela portala. Naime, oni koji će biti u prilici posjetiti Njemačku, prenosit će svoje dojmove, te ugodna ili neugodna iskustva s tog putovanja putem e-maila ili fotografije.

Oni koji će SP pratiti putem web-stranica IskonPortala i Hrvatskog nogometnog saveza na adresi http://sp2006.net.hr, očekuju svakodnevne nagrade tijekom trajanja turnira, mogućnosti downloada navijačkih melodija te ostalih 'nogometnih' sadržaja za mobitele, kao i kupnja navijačkih rekvizita.



Post je objavljen 22.05.2006. u 11:38 sati.