Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dagoberhr

Marketing

Zbogom implantima

Informacije se nižu:

- Na ovoj podijeljenoj i rascjepkanoj Planeti, živim bićima je najčešće potrebno miješanje genetskih informacija roditelja oba spola da bi preživjeli. Pored muških i ženskih pripadnika pojedinih vrsta, znamo i za slučaj dvospolnih bića koji se, opet, razmnožavaju u kontaktu sa drugim dvospolcem. I, napokon, novost za mene je postojanje životinjske vrste koja se već 40 miliona godina razmnožava bez mužjaka. Sićušna vodena životinja "rotifera bdeloide", manja od 1 mm, ima 350 različitih vrsta. I, sve su ženke koje se razmnožavaju bez partnera suprotnog spola.

- Fizičar Leonard Reiffel, vođa tajnog vojnog projekta iz 1958, objavio u New York Times u (16/05/2000) da su Amerikanci htjeli baciti nuklearnu bombu na Mjesec krajem pedesetih.

- Pretpostavlja se da će većina od 6.000 jezika na Planeti biti zaboravljena do kraja XXI stoljeća. Primat ostaje u rukama engleskog, španjolskog i mandarin (kineskog) jezika. Dobro ili loše? Gubitak kulturnog nasljeđa? Ili, dobitak u boljoj komunikaciji, manjoj rascjepkanosti?

- NASA ima tri velike teleskopske stanice koje orbitiraju iznad Zemlje. Hubble (dobro znani), Chandra X ray i Compton Gamma Ray. Četvrtog lipnja (Washington Post) Compton je "likvidiran". Mada je u orbiti mogao ostati jos jedanaest godina, zbog kvara na žiroskopu, NASA je objavila da "odustaje od popravke" i poslala ga u Zemljinu atmosferu da sagori. Vijest je razočarala više od 100 astronoma koji su koristili podatke sa ove zvjezdarnice koja je analizirala gama zrake koji dolaze iz svemirskih dubina i/ili sa našeg Sunca. Uzrok gama zracima nije još poznat. Niti izvor, koji uključuje preko 30 novih i egzotičnih svemirskih objekata. Compton je imao nezaklonjen pregled prema svemiru. (Možda je to i razlog njegovog stradanja.)

- Lipanjska vijest iz Aleksandrije je proletjela svijetom: faraonski gradovi su otkriveni u morskim plićacima Mediterana. U vremenima prije Aleksandrove Aleksandrije, gradovi Heraklion, Kanopus i Menutis su bili komercijalni centri i destinacija za pripadnike kulta Isisa, Serapisa i Osirisa. Međutim, više od samih očuvanih spomenika, ova vijest me raduje zbog nečeg drugog. Naime, ovi gradovi su dosada bili poznati samo iz starogrčkih tragedija, dijaloga i legendi. A nažalost, rašireno je uvjerenje da su grčki mitovi i legende ništa više nego književna djela. Ovo otkriće mijenja tu zabludu. (Sjetimo se naših postova o Atlantidi!) Grčki povijesničar Herodot (u osnovnoj školi su nas učili da je on osnivač moderne povijesti) je posjetio Egipat prije dvije i pol tisuće godina i pisao je o Heraklionu i hramu posvećenom Herkulesu (koji porijeklo vuče iz doba Atlantide). Grčka mitologija govori i o Menealosu koji se u Heraklion vraćao iz Troje zajedno sa Helenom. Njegov štitonoša (preciznije kacigonoša) Kanop i supruga mu Menutis stradaju od ujeda zmije i bivaju pretvoreni u "bogove". Besmrtnim postaju onda kada dva grada dobijaju ime po njima.


Knjiga David Icke a "And the Truth Shall Set You Free" donosi sliku strukture moći na Planeti. Na dnu je čovječanstvo, na vrhu elitističke organizacije, kao masoni, iluminati i drugi. A iznad njih, vanzemaljci. Iz niza drugih knjiga je poznato da se pojedincima, koji se uspnu do vrha ovih organizacija, omogući uvid u "Velike tajne". A te su:

1. Tajna društva su u komunikaciji sa vanzemaljskih životnim oblicima, koji predstavljaju stvarne sile iza scene.

2. Svrha ovih društava je formiranje Jedne Svjetske Vlade sa hijerarhijom iznad nje kojom dominira đavolska, vanzemaljska sila.

3. Način da se kontroliraju mase je kroz kontrolu uma i okultne moći koje se koriste za manipulaciju.

4. Nagrada je u moći i novcu.

5. Mi smo svi spiritualna bića, koja naseljavaju tijela, ali smo spiritualno besmrtni.

"Što su implanti?

Implanti su spiritualni limitirajući uređaji i vibracione barijere koje blokiraju naš spiritualni progres. Implanti kreiraju lažne slike stvarnosti u našoj svijesti. I na taj način spriječavaju pristup našem Univerzalnom umu i svijesti.

Spiritualni limitirajući uređaji?

Da. Vanjski kontrolni mehanizmi koji nas zadržavaju u dualnom realitetu.

Dualni realitet?

U momentu odvajanja od Univerzalne svijesti i prirodnih energetskih izvora, postali smo bića koji svijet vide u polarnom realitetu: dobro i zlo, crno i bijelo, prijatelj neprijatelj. Bića koja žive u iluziji da su odvojeni od Univerzalnog Uma i Stvaraoca su bića koja žive u dualnom realitetu.

I koji bi tu bio problem?

Problem je sa energetskim punjenjem. Biti odvojen od Univerzalne energije znači da treba naći druge izvore energije. Za bića iz dualnog realiteta najbolji izvor je ostvarivanje kontrole nad drugima. Manipuliranje drugima. Time se oni hrane.

Čini se da naša Planeta obiljuje tim sekundarnim izvorima energije?

Ratovi, bolesti, podvojenost, neznanje, manipulacija masama, mržnja, negativne emocije, lista je beskrajna.

Dobro, nazad na implante, tko je njihov autor?

Tri grupe vanzemaljaca: Grejsi, Reptilijanci i Drakoni.

Krenimo sa Reptilijancima?

Reptilijanci su bića koja su mnogo starija od ljudi. Procesima genetskih manipulacija oni su doveli do revolucionarnog skoka od pračovjeka do današnjeg čovjeka. Smatraju da imaju pravo da utiču i kreiraju naš daljnji razvoj. U suštini, kultiviraju čovječanstvo kao klasu obova za vlastite svrhe. Reptilijanci su kroz svemirsku povijest bili izbacivani sa planeta na kojima su bili. To će im biti sudbina i na Zemlji. U međuvremenu su vješto prikrivaju i često predstavljaju kao bića Svjetlosti. Miješaju istinu sa svojim manipulacijama da bi zavarali one koji nedovoljno znaju. Gušterolikog oblika, često su se pojavljivali u različitim civilizacijskim epohama kao "božanstva" sa superiornim moćima.

(Quetzalcoatl, božanstvo meksičkih Asteka, je naučio primitivna plemena umjetnosti, astronomiji, znanosti, poljoprivredi, kalendaru, ritualima bez krvi, itd. Njegov gušteroliki izgled je ostao zabilježen na brojnim mjestima u Centralnoj Americi. )

Drakoni?

Sofisticirani inžinjeri zla i masovne kontrole na Planeti. Potiču sa planete Drakonis u sektoru Orion a i poraženi su u svojevremenom Orionskom konfliktu. Našu su Planetu okupirali u davnoj prošlosti.


O Grejsima ponešto znamo...?

... Zato što o susretu s njima ima najviše svjedočanstava, uključujući filmske, tonske i slikovne. Riječ je o mentalnim bićima, tehnološki naprednim, koji obduciraju ljude i ugrađuju im implante. Njihovi su implanti uglavnom u ovoj dimenziji, znači sićušni, ali ipak vidljivi uređaji. Niz je primjera da su izvađeni iz organizma (najčešće smješteni iza uha ljudi).

(Grejsi su rasa koja je kroz genetske manipulacije izgubila emotivnu stranu da bi spriječila nasilnost unutar rase. Ipak, na eksperimentima sa ljudima i formiranjem međurase, pokušavaju povratiti dio izgubljenog. Ipak, činjenica da ljudska bića koriste bez njihovog pristanka, prkosi osnovnom svemirskom zakonu. Nadalje, oni utječu na javnost kroz knjige pojedinih remote viewer a, objašnjavajući da su navodno na našoj strani.)

Kada je počelo implantiranje?

Drakoni i Reptilijanci su okupirali Planet za vrijeme perioda Lemurije. Nakon pada Lemurije, došla je Atlantida na red. Implanti su postali rašireni od tada.

Koje su vrste implanta?

Ima ih mnogo. Počev od drevnih, koji su nazvani prema planetarnim ratovima: Orion, Sirijus, Planeta Maldek, Arkturus i Sistem Plejada. Slijede implanti nazvani prema vremenskim periodima Planete kao Lemurijski i Atlantski. Tu su i trodimenzionalni kristalni implanti, 666 Kod ograničenja i drugi.

Koji su najrašireniji?

Gornjenabrojani zakvače sve ljude. Ipak, najstariji implant je duševna karma. Ovaj implant uzrokuje negativnu karmu sudbinu i on određuje da se duša stalno mora vraćati natrag u fizički organizam da bi odradila svoj "dug" iz prethodnog života. Na taj način, kroz reinkarnacije, broj pripadnika (ljudske) vrste se stalno povećava i dobavlja dovoljno bića da se manipulira njima. Prilično inteligentan način da superiorne vrste imaju svoju duševnu hranu koja im neprekidno dolazi na stol.

(Prije dvadeset godina sam se pitao zašto je Buda želio da prekine lanac duševnih karmi kod ljudi. Sada imamo odgovor.)

A religije?

Sve glavne religije, prošlosti i sadašnjosti, uz dodatak tajnih društava crne magije, su organizacije koje koriste mentalnu kontrolu i strah da ostvare kontrolu nad svojim članstvom. Držeći ih pokornim i ne slobodnim, blokiraju njihov put prema duhovnom oslobođenju. Tako da je odgovor na ovo pitanje, da, i religije su u službi masovne kontrole i manipulacije. Očito, iza njih na suptilan način stoje superiornija bića od nas.

Kako da znamo da li imamo implante?

Pitanje bi trebalo preformulirati u:"Koje implante imam i kako da ih se riješim?" Jer, činjenica da smo inkarnirani na Planeti znači da imamo implante.

Postoji li proces čišćenja?

Postoji način da se riješi svih poznatih i nepoznatih vrsta, za sve dimenzije, vremenske okvire i lokacije, simultano. Ovaj proces čisti i emotivne i mentalne tjelesne parazite, bića prikvačena uz naša duševna tijela, misli negative energije svih vrsta, koji često uzrokuju bolesti fizičkom tijelu.

A zaštita od ponovnog implantiranja?

Uz proces čišćenja ide i obrambeni mehanizam koji štiti od napada u svim dimenzijama, snu, unutrašnjim nivoima.

Znači, trebalo bi izbaciti implante sada?

Definitivno im treba reći zbogom. U protivnom, oni će i dalje igrati glavnu ulogu u negativnoj karmi, te će mo se reinkarnirati da riješimo probleme iz prošlih života. I nikada nećemo izaći iz tog začaranog ciklusa. A status quo će ostati na Planeti. Ono što nam treba je balansirana karma. I nesmetano kretanje kroz unutrašnje nivoe, pristup Univerzalnom Umu i Znanju, jedinstvo sa Zemljom.

Trenutna korist?

Osjećanje unutarnjeg mira i čistoće, unutarnje tenzije nestaju, osjećanje novog smisla života, ljubavi, radosti, unaprijeđenje u svim područjima, raspad ne produktivnih veza.”

Post je objavljen 23.05.2006. u 00:12 sati.