Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribafish

Marketing

Cro Trash U-V, najava

Hvala čovjeku kojem sam ukro avatar. Svaka mu čast. Također, hvala svima na savjetima za parking, ali postoji jedna sitnica kojom se baš i ne ponosim preveć. Naime, s još dva frenda čije ime također počinje na D, trenutno organiziram udrugu ljudi koji ne znaju vozit bicikl, pa vaše ideje padaju u vodu. Ali fala! Slobodno me počnite zajebavat. Zaslužim. Najdalje je otišao Cavor koji je rekao da će mi, kad se po običaju zapijem i zaćorim na stolu ili klaviru - istetovirat bicikl ispod dupina na ramenu...

Bio sam jučer kuma. Sve je prošlo ok, osim što sam pred oltarom skužio da nisam iskopčao mobitel, pa sam ga izvana rastavljao u džepu sveudilj se smješkajući popu koji me klao pogledom kao da je znao da nisam ni kršten, ni firman ni ono treće i da se križam tako da si ponavljam – sjever jug, zapad istok. Srećom, bio je tu i kum s rakijom, pa je sve prošlo po dobru.

Jedino je kuma bila ružna, u šanerovom odijelu i crnim istrošenim martama koje su sjajile pljuvačkom vulgaris i općenito nisu bile na visini slavlja, ali je mlada bila toliko prekrasna, pa da sam i u japankama ili mungosicama mogao doć - svejedno me niko ne bi skužio. Čak nisu ni čestitku komentirali koji sam jureći s posla kupio pola sata prije svadbe u kiosku u Importanetu. Stid. Potpisivali smo je za stolom... Kad smo kod potpisivanja, ovo je reklama za BIC flomiće. The Reklama!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Pred nekih desetak godina kad sam preživljavao najteži ljubavni brodolom u životu (Titanik je Maestral za to) na plažici u Puli jako sam se napio i išao plivat u pizdu materinu da me nešto zgazi ili pojede. Nakon tri sata plivanja sam se zrigao negdje na pučini i počeo davit te kukavički pojurio prema obali. Ali, rakija s pivom i još malo rakije i nije neki redbull, pa sam, umjesto da izađem na obalu (a nisam se mogao popest jer sam bio polumrtav), grčevito stiskao neki gigantski priljepak i pokušavao držat glavu iznad vode. A užasno mi se spavalo i svako malo bi klonuo. I onda je došla Cat (inače Mihaela, ali kako je došla na maskenbal u IGK kao Cat Woman, ostala je zauvijek Cat), vidjela da nešto nije u redu i pričala sa mnom pol sata dok nisam našao neke snage da izađem van i zaspao ko klada. Spasila mi žena život i ostali mi frendovi i do danas. Neki mjesec me zvala da joj budem kuma. I bi Riba kuma.

Umjesto da budem ljubomoran na tipa koji ju ote, Drago je kralj! Legenda koja hoda, čovjek od riječi i kulena, mate za tekme i pivicu - tako da je blagoslov pao trenutno. I tako, sinoć u elegantnom i prostranom Lidu uz kolače, pršutić, kasnu janjetinu i jeziv «Pijana kornjača se okrenula na leđa» ples kume, udao sam najbolju frendicu u jako dobre ruke. Neka im je sa srećom.

Ubio sam se hranom, čak sam i jedini jeo gulaš (to ne propuštam), a do jutra nisam mogao spavat jer nisam znao jesam li dao korektnu kuvertu ili je unutra bilo premalo zelembaća. Srećom, ujutro me kuma pohvalila, pa sam sretan s juniorom zbrisao na plac.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Pojeo sam sinoć toliko mesa da mjesec dana neću moć nijedno tele pogledat u oči. A kamoli janje. Trebat će mi tamne naočale... Danas se sa svoje 93 kile otprilike ovako osjećam.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ko hoće na bazen sa mnom, mamaaa...

Nego, jel i vi mislite da oni nas malo jebeju u mozak s tom Paškom janjetinom? Svaki dan se u Hrvatskoj pojede bar 1000 Paških janjaca, a vikendom još trostruko toliko. Pa ne bi jebeni Madagaskar s Mauricijusom, Reunionom i Sejšelima bio dovoljno velik da odgoji i othrani tolike milijune jebenih ovaca? Kolko mi pasa lutalica pojedemo...

Zato sam danas kuhao kelj light. Mrvu špeka za aromu i šampinjončići kao nadomjestak za mesinje. I nakrko se ko mlado od tuljana i zaspo ko beba. U stvari, ko dvije bebe.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Kad, iznenađenja - u pol devet navečer dolaze mladenci i nose kilu mesa i litru rakije od sinoć– kao ostalo je...

Kad si već u godinama kad više nema seksa (Kazzo Mortale mi je snimio 8 filmova s Jennom Jameson. Život je tako lijep. Hvala brate!!! Još da ovakvog miša iskopam...),
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
ima li išta ljepše od slane janjetine i tvrdokožnog odojka s lukom i tostiranim kruhom (s onim govancima od buće odozgo) u devet navečer? Mislim da ćemo sutra imati «Moj razgovor s hemeroidom #2», ali ko mu jebe mater. Baš je bilo dobro!

A još kad vidiš da si posijao kvalitetne gene...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nego, mogli bi lagano počet s predzadnjim krugom hrvatske glazbene trash enciklopedije. Ne znam što će bit poslije toga. Enciklopedija loših hrvatskih glumaca? U mjuzi bar ima poneki biser, svijetla točka, pa ovo ne bi bilo ni približno tako zanimljivo...

Pa, krenimo. Preko onih nikakvih:

Velina,
Valentina,
Viktorija,

pa Urban,
Vanna,
Nenad Vetma,
Alka Vulvica,
Matija Vujica,
Vuco...


Meni pustite Vannu - žena nije otpjevala niti jednu zanimljivu pjesmu od «Tek je 12 sati». Podsjeća na sapun umotan u prozirni celofan koji ste dobili za rođendan pred deset godina i koji vam stoji u dnu ormara, skuplja prašinu, smeta i ne znate kaj bi s njim. Nemreš ga poklonit dalje, a nije ni za upotrebu, miris je izgubio odavno i općenito - čemu...

Nego, još niste glasali za najljepšu Dubrovkinju s okolicom na KULTPUBLISHEROVOM BLOGU!!!


Post je objavljen 22.05.2006. u 00:35 sati.