Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ddadd

Marketing



Jesam li vam pričao? :)


Jesam li vam ikad pričao kako sam izgubio kontrolu nad svojim rolama i išao prebrzo niz jako dugačku padinu pa mi nije preostalo drugo nego čučnuti u spust i moliti svevišnjeg da stignem do ravnog prije no što mi se rastale kotači jer role nisu predviđene za brzine od preko 70 kilometara na sat?

A možda sam vam pričao kako me je usred šume napao vepar?
To vam nisam ni mogao pričat...to se nikad nije dogodilo nut

A znate li onu kad su me napali stršljeni, usred šume? To se fakat dogodilo, napalo me jato stršljenova, ozbiljno, baš sam sretan što sam živ i što mogu vam pričat to :-)

A znate li priču kad sam sa društvom kasno noću hodao Zagrebom, između Prečkog i Ljubljanice i kad nas je napao čopor divljih pasa - barem deset đukaca je navalilo na nas, spasio sam nas, ozbiljno, istina je to...

A kad je moja majka upala u šaht? Upala žena u kanalizacijski šaht!
Ma, to vam moram pričat ljudi, to je priča samo takva :D

A znate li kad sam iz jednog teškog kolokvija dobio čistu peticu a da nisam znao iz kojeg predmeta pišem kolokvij? To je skoro jednako zanimljiva priča kao i ona kad me je troje ljudi jačih i mlađih od mene za okladu pokušavalo (istovremeno) potopiti na splitskim Bačvicama, njihov zadatak je bio 'samo' da mi zagnjure glavu u vodu. To je trajalo pola sata, na sveopće oduševljenje prisutnih cura koje su vrištale i navijale. Nakon pola sata više ništa nisu vidjeli jer su im glave stalno bile pod vodom pa su odustali :D


Toliko toga bih vam mogao pričati...o da.

Počet ću sutra...valjda :))))


Vaš Ddadd :)


Update:

Ajde pliz, nešto filozofiram u ovoj svojoj ćaknutoj glavi pa me jako zanima redosljed, koje bi ste tri priče iz ove najave najradije čitali?
Unaprijed hvala :)



Ddadd II :D

Post je objavljen 22.05.2006. u 11:07 sati.