Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirela

Marketing

PUSTITE BRITNEY NA MIRU!!!

Neumorni fotoreporteri, paparazzi i ostali ti likovi Britney Spears nedaju mira. Svi mi znamo da je Britney dobra majka, ali na nju se vrši pritisak.
Istina, mora se priznati, zašto Britney u jednoj ruci drži sok, a u drugoj bebu, i to zamisli pravu i njezinu. To mi nije baš najjasnije, jer zašto ona ne bi prvo popila sok pa onda sa dvije ruke (mislim zašto nam je Bog dao dve ruke?) lijepo neka primi bebu. Zašto to govorim? Na ovoj stranici(klikni)http://tmz.aol.com/article2/_a/exclusive-video-britneys-stumble/20060519111009990001
su dva kratka videa. U prvom dijelu prikazuje kako Britney nosi bebu i kako joj je umalo ispala da ju nije pridržao onaj zaštitar ili što već. A u drugom dijelu Britney je sa sinom i prijateljicom (mislim tak') u restoranu i nakon nekog vremena počinje plakati.
Dođite u njenu kožu. Znam ne možete, ali pokušajte biti Britney Spears na jedan dan. POKUŠAJTE. Ja sam to ovako zamislila. I ne pretjerujem. Ujutro se budite, odete se šetati sa sinom, najednom nakon 3 sekunde što ste otišli 30 fotoreportera i još više paparazza vam počnu školjaci fotićem metar od tebe, svi u isti glas počinju te pitati 'Brintey kakva si ti to majka' ovo ono... Uglavnom nastane buka, bla, bla bla. Slava ti neće škoditi, ali slava ima i svoje granice, 'ova' slava te je granice već odavno prešla.
Dakle, da se vratimo Brintey i njezinom majčinstvu. Ja mislim da je ona dobra majka. Dakako, svaka majka ima svoje mane. Neće uvijek biti draga i mila prema svome djetetu, neće uvijek imati vremena za njega, za igru za ostalo. Britney je tek u 9-om mjesecu poznavanja uloge majke. Svakome se može dogoditi nezgoda, kada Britney iz ruke ispadne dite odmah nastane buka, a kada vaše dite upali plin i opeće se, ili uvati nož nikom niš'. Kaj ne? Glavno da je Britney čista nula majka. Ona nije savršena, i nijedna majka nije ni ne može biti savršena. Majka mora raditi, čistiti, bit's ocem tog diteta, i još sa bebom. Britney ima vremena, al' opet kažem. Nitko nije savršen, i svatko ima mane. Vidi se da je njoj stalo do toga da joj dijete ima ljubav. Voli ga, ali još je jako mlada i neiskusna na tom području. Svima je prva beba bila jako kak' da to velim u wau, pokušavaš bit' pažljiva, sve raditi po propisima itd. Sigurna sam da će slijedeća beba od Britney, koja dolazi, biti jako dobro osigurana, jer će Britney (nadam se) svoje pogreške na Seanu na drugoj bebi preokrenuti na bolje.


Post je objavljen 21.05.2006. u 22:51 sati.