Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/skripte

Marketing

ehej!!

ktina mi se javila! napokon je pročitala postove!! cool pa mala moja ne znam šta se zbiva sad?? oćeš li dolazit ili ne?! ne drži me više u neizvjesnosti!!
bila sam vani jučer... nije bilo baš nešto...
- kao prvo trijezna skrooz!! ali već sam odlučila da ću malo smanjit piće tako da je to ok! nisamo znale di bi pa smo uletile u onaj jebeni roko da nam ne propadne večer... marija (cimerica) i splićanka...
meni ti uopće ne treba piće da bi se razvalila plesat... prije mi je trebalo malo- sad nikako! malo su mi neki ljudi podigli samopouzdanje!
uglavnom plešemo ti mi nikog ne fermamo, nitko nas ne zanima... naiđe ti neki lik i meni prvo "zapne" ruku za narukvice...kako mi je došo s leđa nisam bila sigurna jel to slučajno ili namjerno... ja onako nisam ni došla sebi kad on ti meni ruku poče uvlačit u minicu s gornje strane!!!!!!!!!!! da ne povjeruješ!!!! ej! ja imala ovu bijelu minicu, i jedan topić... ponovila bi to još 100 puta ali je toliko gnjusno da nemam snage!!!!!!!! ja se zaokrenem i naravno prva reakcija- KOJI JE TEBI KURAC???? ŠTA SI TI MISLIŠ?? i nisam se mislila toliko obazirat na to nego mu samo srednji prst pokaza i prije nego sam uspjela on ga meni pokaže!!!!!!!!! jebo svoju mater!!!! nisam mogla vjerovat... pošla sam da mu šamar opalim i nije baš ispao neki u onoj gužvi ali vjeruj bio ga je i on meni spreman opalit! to je tako nevjerovatno! pa nemožeš vjerovat!! čime sam ja njega uspjela tako razljutiti? plesom??? pa da sam neznam kako razvratno plesala ili se ponašala odakle mu pravo da me dira????! aje dobro pa da me i dodirne- ima kretena, razumjet ću, ali još nakon moje reakcije njegova je stvarno šokantna!!!!! mogu se kladit da je bio jako pijan ili se radilo o nekakvoj okladi! prije ovo drugo jer nije baš izgledao pijan, ali tko zna...poslije je se on vraćao i prolazio je pored mene, ispred njega njegov frend neki pretpostavljam, i onda on... ovaj je nešto rekao ili se nasmješio a ja u NJEGA pogledam i on se nasmješi... ali nije mu taj osmjeh izgledao toliko izrugujući koliko smo oboje bili nabrijani prvi put... više je izgledalo pokajnički ili koda se prepao... ne znam možda mi se to učinilo samo, ali u svakom slučaju jako čudno!!
to mi ne treba u životu i bilo mi je užasno, volila bih da nisam morala dolazit u tu situaciuju, ali kad se nađem u njoj ja moram reagirat onako kako moram! da je trebalo još bi i burnije reagirala! pa jebote budimo realni!! ja sam cura koju netko omalovažava bez razloga u punom kafiću, i nitko mi ne smije zamjerit na mojoj reakciji!!!!!!!!!!! TOLIKO SAM LJUTA!!

Post je objavljen 21.05.2006. u 19:55 sati.