Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/swastamajkarodi

Marketing

rest in peace MUZIKA

owaj je post poswečen jednom mojem frendu koju si je odlučil oduzeti žiwot u 17-oj godini žiwota.swi weč zante da je to dario nowak poznatiji kao muzika.swi smo bili šokirani dok smo saznali a najwiše njegowi starci i darica (njegowa cura).niko nezna sa sigurnošću zakaj je to naprawil al se swi pitamo nije bilo drugog izlaza???
Bio je fakat wredu čowek i dobar frend.tu i tam je imal swoje mušice (ko i swi) ali čowjek na mjestu.sječam se da je prije dosta godina (dok je još bil u osnownoj) bil ludi za rolama.na rolama je bil non-stop a na leđima je nosil ruksak sa patikama i swim ostalim priborom koji bi mu bio potreban ako mu se slučajno kamen zaglawi u roli ili sl.u 1. razred srednje išal je u tioš ali je pal razred pa je školowanje nastawio u gocu.dok je došal u srednju motor je zamjenio role.kad god sam widla taj njagow crweni kroser znala sam da je on tu.wolil se nawažati s njim ali swe druge.wolil je brzinu ali je prebrzo otišel od nas.
swi smo još w šoku i polako se nawikawamo na to da ga wiše nema,da wiše nebu juril po cesti s kroserom,da se wiše nebu smijal, da wiše nebu pil w amfori.neznam kaj još reči osim da mi je fakat žal kaj ga wiše nema!!!!
Free Image Hosting at www.ImageShack.usnjegowa nowa adresaFree Image Hosting at www.ImageShack.us

Post je objavljen 18.05.2006. u 22:14 sati.