Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goal

Marketing

Arsenal se jos pojacava?

Evo prvo neke vijesti opcenito...
Jan Koller ( 33 ) iz Borussie Dortmund trazi nivo klub i Palermo je zainteresiran za njegove usluge. Istice mu ugovor i Italijani bi ga besplatno doveli. On se vratio poslje teske ozljede koja ga je zadesila u 9. mjesecu prosle godine, proslo kolo je dao Bayernu gol i tako potvrdio da se u potpunosti oporavio. A Palermo trazi jednog tako robusnog napadaca, vec imaju iskustva s takvim, Luca Toni je prije dvije godine igrao i to je dobro funkcioniralo u klubu sa Sicilije.

Jose Mourinho je napravio listu igraca koji mogu da odu iz kluba i tako jos jednom potvrdio kako nece prodati Drogbu, jer se na toj listi nalaze dva napadaca, Crespo i Gudjohnsen.


Crespo still has the wish to leave and we are waiting for offers from clubs. At this moment there haven't been any.


Image Hosted by ImageShack.us
Dvojica od ove trojice ce leteti, a mozda i sva trojica...

Nema ni za Gudjohnsena jos ponuda. Od vaznijih igraca koji mogu ici tu su jos i Huth i Glen Johnson koji je dosao u Chelsea kao 19 godina mladi, perspektivni igrac, kojega je Ranieri dok je bio trener forsirao ali je dolaskom Mourinha zaboravljen.

A Dinamov moguci protivnik u kvalifikacijama za Ligu Prvaka, Salzburg se pojacava, i to prvo na menadzerskim pozicijama. Dolazak Giovannia Trapattonija na mjesto sportskog direktora i Lotthara Matthausa na mjesto trenera oznacava Austrijsku zelju za Ligom Prvaka.

Djibril Cisse vise nije pozeljan u Liverpoolu, to se zna od pocetka ove sezone, ne znam samo zasto nije odmah otisao. Sada ce najvjerojatnije preci u Marseille, koji je spreman ponuditi 5 miliona funti za njega. Liverpool tako trazi nove igrace, spominju se Daniel Alves iz Seville za 7 miliona, Pennant za 5.5, Jermaine Defoe za 6 mil. + Kewell a mozda cak i Fernando Torres za 20 miliona funti.

Stilian Petrov je sve dogovorio sa Bayernom, ocito je on ta zamjena za Ballacka. Transfer se procjenjuje na 5 mil. funti.

Arsenal dakle trazi partnera za Henrya. Danas je Arsenalov potpredsjednik izjavio da je klub odbio ponudu za Henrya u visini od 50 miliona funti. Da je Henry otisao to bi bio novi rekordni transfer u povijesti nogometa. Rekord i dalje drzi Zidane ( 47 mil. funti ).
Henry je dakle ostao, dobija tjedno 130 000 funti sto je rekord Arsenala.

Image Hosted by ImageShack.us
Fernando Torres

E kako sam rekao, cim su zadrzali Henrya to znaci da su mu obecali da ce biti konkurentni Chelseau sljedece sezone. I za sada, dva igraca koja su navodno na njihovim scoutskim nisanima su Fernando Torres i Michael Owen. Ipak, sacekace se jos malo, jer Topnici ocekuju da Theo Walcott eksplodira na SPu pa da i oni dobiju svog vlastitog Rooneya ili Owena. Fernando Torres je izgleda jedan od glavnih zvijezda prelaznog roka, puno klubova njega zeli vidjeti sljedece sezone u svojim redovima.
Nagadja se i da se trazi zamjena za Sola Campbella, Curtis Davies, 20 godina mladi igrac je glavna meta za sada. Arsenal je zainteresiran i za Joeya Bartona iz Manchester Citya.

Rodman



Post je objavljen 21.05.2006. u 15:27 sati.