Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blogofbrokendreams

Marketing

Krizmaaaaaaaa!!!! (i drugo)

partynutsmijehJoš se oporavljam od jučer. Kada smo stajali pred crkvom,nekako nisam mogla vjerovati da smo to stvarno mi, onako napirlitani i sređeni. Nekako mi je bilo čudno vidjeti cure onako svečanog izgleda (bilo je tu svega:od običnih crnih kostima do narančastih kričavih haljina i kruna) i dečke s odijelima i kravaticama.Ali sam nekako uživala u svemu tome.Stvarno je bilo lijepo.
Imala sam negdje oko tridesetak gostiju. Nažderala sam se kolačanjami i popravila svoje financijsko stanje.greedy hmmm... Ulov je bio stvarno dobar. Dosta novaca, nešto zlata i drugih stvarčica. No, zapravo mi je bilo drago što su svi ti ljudi došli (stvarno!!)yessamo zbog moje krizme. Još jednom kažem: doista je bilo lijepo.


Čula sam kasnije da su na Eurosongu pobijedili Finci (nisam ga pogledala do kraja jer su telavizor moji odnijeli iz boravka zbog prostora za goste,pa sam Eurosong gledala kod kume,odnosno dio Eurosonga) Definitivno su bili najorginalniji i imali najbolju pjesmu. Severinina štikla je najgluplja pjesma koju sam ikad čula (Afrika-paprika!!!!!!!) i mislim da bismo trebali bit presretni s tim 13. mjestom (barem nije bila zadnja i nije osramotila Hrvatsku-previše!)namcor Osim Finaca bili su mi fora oni što su pjevali We are the winners.Najbolje je bilo kad je onaj uštogljeni (u odijelu i naočalama)počeo plesat. Gotove sve drugo su bile one odurne ženske što polugole plešu na pozornici i pjevaju neke glupe pjesmuljke ili šminkerčići (jednako glupo).








Post je objavljen 21.05.2006. u 09:56 sati.