Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ankhagram

Marketing

And 12 points go to...Finland!!!

Pozdraw swima!! Ewo i mene u swijetu blogowa…pa, dobro wam doshla! :) Wjerni posjetitelji bloga moga dragog prijatelja Ankha weć me znaju iz komentara koje sam mu redowito ostawljala, a sada smo odluchili naprawiti i jedan zajednichki.
Blog je prwenstweno namijenjen swim prijateljima i znancima, a potom i ljudima koji barem malo dijele nasha razmishljanja i koje zanimaju teme koje ćemo izlagati…
Prema mome mishljenju, wećinu će bloga zastupati moja omiljena tema – wampiri, no to ćemo josh widjeti. Rijechi o tome će swakako biti.

A sada da poswetim nekoliko rechenica owogodishnjim pobjednicima Eurosonga – finskoj death metal grupi LORDI. Owaj Eurosong definitiwno laska swim slushateljima underground scene, i zasigurno ćemo ga dulje wrijeme pamtiti i spominjati…jer, konachno smo se i mi izborili za «mjesto pod suncem».
Narawno da mi je žao shto se nasha Sewe nije bolje plasirala, ali takwa glazba jednostawno ne prolazi u swijetu, te se takaw plasman i trebao ochekiwati.
Ako bolje promotrimo nekoliko zadnjih pobjednika owoga natjecanja, widimo da je prolazila glazba koju je zachela Shakira – ok, glazba je energichna i specifichna, ali nije mogla uspijewati unedogled. Bilo je wrlo primjetljiwo da je Finska wecheras dobiwala glasowe od gotowo swake zemlje, i to po najmanje 6-7 bodowa, a najcheshće 10-12 bodowa…shto će reći da je ljudima dosta komercijale…napokon su otworili ochi (dobro, sad sam prewishe subjektiwna, pa ću radije prestati…ha,ha).
No, prije toga, ewo jedna lijepa fotkica…. :)


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


I josh jedna prigodna…

Image Hosted by ImageShack.us

Sada ochekujem washe komentare, koji, nadam se, neće biti loshi….ipak mi je owo prwi post…pozdrawlja was swe washa unique……………………………………………………BLACK'N'BLONDE!!!

Post je objavljen 21.05.2006. u 01:11 sati.