Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dreamsorrow

Marketing

Oprema

Dakle, kao što ste već mogli shvatiti, ja sviram gitaru. Sviram je već dugo, nešto manje od četiri godine. Dugo sam svirao na jednoj običnoj, jadnoj klasičnoj gitari, no onda sam kupio još goru električnu. Ta me je služila dosta dobro, više od godinu dana, a u međuvremenu sam kupio i akustičnu. Imao sam i jedno malo pojačalo od 8 vata ali to sam prodao. Dan danas imam Squier Stratocastera i Zoom Fire pojačalo od 36 vata. Slike su dolje.



Kad se danas pitam, nemogu se sjetiti zašto sam isprva počeo svirati... ljudi inače imaju razne motive, ali ja se stvarno nemogu sjetiti... samo znam da danas nebih mogao bez sviranja. Uglavnom sviram rock tipa RHCP, Oasis, Strokes, Cardigans i razne ostale luđačke žanrove-Hives, Garbage, Franz Ferdinand, Incubus, Kaiser Chiefs, Cardigans itd.

Volim i žestinu, onaj osjećaj kada uzmem gitaru u ruke, navijem tešku distorziju i onda udri- ali čak i u tim trenutcima volim nekakvu kontrolu, ne besmisleno udaranje i buku, nego smislenu žestinu. A što se tiče akustične glazbe, nju obožavam. Sviram je kada sam i u društvu, ali pomaže i kada budem sam.

I da, imam gadan problem jer mi stalno pucaju žice a neda mi se ići kupit nove... bang

Post je objavljen 21.05.2006. u 00:34 sati.