Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rumpelstiltskin

Marketing

Pukla petica na Severininoj štikli

Što da kažem – moji favoriti pobijedili na Eurosongu!
Dokaz da plačljivi pederčići i ofucane narodnjakuše ne mogu konkurirati odličnom hard zvuku! Za štiklu je dovoljno reći samo jedno: pukla petica na štikli!!!

Seve, još si jednom pokazala da ti bolje ide snimanje kratkih naturalnih filmova nego pjevanje! U Hrvatskoj, pjevački estradni nastup isto je što i izbaciti batake i izvaliti lijepe sisice iz dekoltea. U Europi, za pjevanje je potrebno imati i malo glasa (barem jednu oktavu, ne kao ti – pola oktave!).

Možda si podvalila Hrvatima narodnjak, no Europa je već odavno raskrstila s Balkanerijom. Još kad bi to shvatili i sami Hrvati, ne bi se trebao Sanader na svakom koraku upljuckavati kako smo mi od pamtivijeka dio Europe, jadajući se da nas nitko ne shvaća ozbiljno kad govorimo da nas moraju primiti u Europu, nego bi šutnuli u guzicu taj primitivni narodni zvuk i zaplesali na ritmove teškog i dobrog zvuka!!!

No, jeste li primijetili još nešto: Kako se voditelj prijenosa na HTV1, veliki Kruško-jabukić Duško sav iščuđavao, kako to da cijela Europa daje glasove nekoj Heavy Metal skupini, a nitko ne glasa za „savršenstvo od pjesme“ Štiklu??? Mislim, njegovi favoriti moraju slijedeće godine na prednatjecanja, baš kao i „super turbo najbolja hrvacka pejsma“ Štikla!!! E, Duško, sad i cijela 'rvacka zna da si glazbeno neukusan iliti oštećen u predjelu mozga za glazbeni ukus! Imaš velike uši, pokri se njima i šuti!!!!

Na kraju, samo bih odfičukao jedan poznati stih gdina. Đ. Balaševića, Supergenijalca:
„Putuj Europo, nemoj više čekati na nas…“


Post je objavljen 20.05.2006. u 23:46 sati.