Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stjepanovblog

Marketing

po 2. puT rODA

E exkluziva s 2 dana zakašnjenja....NI bedara!!rolleyeskiss
E vako,prekjučer iliti u četvrti dan tjedna tekućeg, prijateljica Škemba ije se uputile kući pored hotela (poradi glumaca...fkors) i onda neben Bosuta. I sad mi došle do kraja staze,kad se ono roda penje do staze.Fino šetajući se,oko cvijeća pa onda na stazu, malo kopkajući ; malo gledajući okolo uopće se ne obazirućo na nas...I tako ona šeta i šeta a mi gledamo....Bila je prelijepa,uostalom kao i sve rode (barem meni)(baš volim rode cerek
Onako ko prava žena koja malo otišla od djece da se odmori,gleda cvijeće,drveće rijeku..........I tako,eo mi kolegica gore spomenuta došla da borova klouz for tunajt.
Ali najvažnije od svega je to što je ovaj tjedan "Festival glumca" u Vinkovcima.I ja sam zaljubljena u glas jednog glumca,Neću reći u kojega....ohhhhhh.Najveća ironija je ta što ga neću više vidjeti (nadam se da ne baš nikad).Ali ovako je kul.
A juče na predstavi je bilo stvarno ono,neka žena u prvom redu je spavala gotovo cijelo vrijeme.Kužiš žena se probudi na 2 dobro 3 sekunde i oma poslije utoni u san. A li najbolje od svega je to što je ona tako glasno disala,mislim to se čulo skoro do zadnjeg reda. Jest da je to bilo smiješno ,ali uPRVOM REDU,koja sramota nisam uspjela pratiti predstavu a stvarno je bila super....A tek glumci (nekako ko da postaje očito da su mi glumci ono)
Aj si ja..................i večeras je predstava wavecerek

Image Hosted by ImageShack.us


BI:nosonja


Post je objavljen 20.05.2006. u 19:27 sati.