Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/damagecase

Marketing

hm.. primyečuyem da me hvata pomalo rutina pisanya postova samo vikendom, tačniye subotama (hehe zapitaču se... black sabbath?...) .. moraču se tog ryeshit.. živcira me pomalo... ili..?rolleyes

evo neke statistike.. a shta ču ... neam pametniyeg posla pa odbroyavam dane po kalendaru.. možete me nazvat ludom al yebiga.. neču vam ni zamyerat.. heheludludlud


***josh 129 dana do koncerta PEARL JAMA!!! yavite se lyudi ko sve ide, ya yedva čččekamm!!! naughtyzujo

***josh 25 dana do kraya fakin shkole!!! omfs, sad pusti kontrolni i ispitivanya.. al neka proče i to... a onda... FREEDOM!!!

***josh 3 dana do PSIHINOG rođendana... eto, morala sam i nyu spomenit.. da se nebi koyim slučayem nalyutila..hehesmokinwinka sad da ne prekinem tradiciyu.. neshto o my favourite Stone Gossard!!

Stone Gossard rođen je 20. srpnja 1966. u Seattleu u Washingtonu.
Prvi bend bio mu je March Of Crimes, a kasnije je zajedno s Jeffom Amentom svirao u bendovima Green River i Mother Love Bone. Stone svira klavijature i bubnjeve, a u Pearl Jamu svira ritam gitaru, te je zadužen za prateće vokale. Veliki glazbeni utjecaj na njega su imali bendovi Led Zeppelin i KISS, te Jimi Hendrix. Stone svira i u bendu Brad s kojim je snimio tri albuma, a 2001. izdao je i solo album "Bayleaf".
Osim glazbom bavi se i slikanjem, a zajedno sa Jeffom Amentom i Eddiem Vedderom pojavio se u filmu "Samci" kao član Matt Dillonovog benda Citizen Dick.

Image Hosted by ImageShack.us
Post je objavljen 20.05.2006. u 14:14 sati.