Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/comfortably1numb

Marketing

Hy! Nisam dugo pisala, jer nisam imala vremena ili sam bila predepresivna da bi se bavila bloganjem.

Enivej, u srijedu idem u centar za adolescente, gdje će mi navodno biti pružena pomoć. U svakom slučaju, predložit ću da me pošalju u ludnicu.
Samim time da će mi pomoć biti pružena nisam zadovoljna, jer mi neće pomoć zato što sam sjebana nego zato što su zbog moje sjebanosti sjebane i moje ocjene, a to nikako nije dobro za moju mamu jer se na kraju šk.godine neće imati s čime kurčit, jedno time da joj je kćer prolupala.

Nikada nisam ozbiljno razmišljala o tome da se ispišem iz škole, ali sada to i mislim napraviti. Past ću razred ovako-ionako. Nije to iz prkosa prema staroj, nego zbog toga što se ne mogu skoncentrirati i teško pamtim. Sada sam prvi razred srednje, a osnovnu sam prolazila s peticom, tako da mi nitko ne vjeruje. Ali jebi ga, mogla sam to i očekivati.

I da, još nešto. Ako nemate kakav pametan savjet, radije šutite. Nemojte mi pisati da bi se trebala pomiriti s tim da sam depresivna ,suicidna, i luda i da nek prihvatim te stvari kao da su normalne!!! TE STVARI NISU NORMALNE! Blog je namijenjen ljudima koji se osjećaju kao ja i to samo zato da ne misle da su jedini i sami.




Post je objavljen 20.05.2006. u 12:19 sati.