Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slogauskoplje

Marketing

Dobre vibracije

Da pobjede i dobre igre, pored položaja na ljestvici, ipak donose i bolju atmosferu u klubu, više navijača na tribinama, dokazuje ova sezonu. Naime, nakon prošlogodišnje sramne sezone i nakon odigrane prve utakmice u Konjicu sve se mijenja na bolje. Polako ali sigurno stvaraju se uvjeti da ovaj klub postane stabilan drugoligaš. Od kad je Sloga ispala iz prve lige Herceg Bosne stanje nije bilo bolje. Već smo ranije pisali da su napokon nogometaši Sloge prestali sami sebi kupovati opremu. Pored toga što su nabavljene kopačke i kostobrani Sloga sada ima na raspolaganju čak četiri garniture dresova što je još samo prošle godine izgledalo nezamislivo.
Angažiranjem uprave riješen je problem koji je prisutan u klubu još od 1994. godine kada je ponovno pokrenut rad kluba. Napokon je nabavljen kvalitetan traktor za košenje terena tako da su sada stvoreni preduvjeti da Sloga ima najbolji teren. Dolazak traktora izazvao je veću senzaciju nego da se spustio avion na stadion.
Senzacija – stigao traktor!!!
Pored sigurne pobjede nad momčadi HNK "Rame" jučer nas je ponovno ugodno iznenadio poklon iz Austrije od Bože Pilića. Naime, ovaj nekada vrsni vratar Sloge i Veleža je, kako je nedavno u telefonskom razgovoru i obećao, poslao četiri tako potrebne, nove, lopte tako da je, napokon, još jedan problem uspješno riješen. Tako je još jednom Lamza pokazao da ima veliko srce i da nije zaboravio svoju Slogu i Uskoplje.
Ohrabreni ovakvim potezima Bože Pilića slobodni smo, i ovim putem, tražiti sponzore za nove mreže za golove da bi teren zablistao u punom sjaju. Nadamo se da će ovaj blog doprinijeti da se i ovaj problem riješi, a sigurni smo da će im se nogometaši odužiti dobrim igrama i rezultatima.
Još jednom u ime nogometaša HNK "Sloge" VELIKO HVALA Boži Piliću.



Post je objavljen 19.05.2006. u 21:05 sati.