Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goal

Marketing

Some news... Kerlon novi Ronaldinho?

Evo Milan se pojacava, prvenstveno odbranu pojacava. Krenuli su u podmladjivanje odbrane. Favalli iz Intera je nova akvizijaca Milaneza. Ima samo 34.5 godina. S obzirom na Cafua, Maldinija i Costacurtu, Favalli je pravo osvjezenje. Dario Simic sa svojom 31. godinom jos uvijek se afirmise izgleda. Taman kad se Maldini i Cafu penzionisu za 2-3 godine i Simic ce moci zaigrati u prvoj postavi.

U Milanu je nastala strka, jer Chelsea je opasno navalio na Andriya. A to nije sve. Shevchenkova supruga je jako dobra prijateljica sa Abramovicevom suprugom i navodno ga njih dvije zustro nagovaraju na prelazak u London.

Kako ce Shevchenko mozda otici, Milanovci bacaju udice prema nekim vrsnim napadacima, u prvom redu Ibrahimovicu, Drogbi i Ruudu van Nistlerooju. Zlatan ceka sudbinu Juvea pa ce odluciti, Drogba zeli da napusti Chelsea.

It’s not a joke. I want to move on and avoid all the pressure and scandals here.

Kaze Didier...
I admire AC Milan. But anywhere I go, the Champions League will be there waiting for me.


Image Hosted by ImageShack.us

Trener Mourinho kaze neces ici.
The situation is that he [Drogba] has two more years of contract with Chelsea and he is one of the players we consider not negotiable, so he has no chance to leave.

Bas me zanima sta ce reci ako Milan kaze da nece prodati Shevchenka ukoliko im Chelsea ne ustupi Drogbu, uz pare naravno. Mislim da bi Mourinho dao 5 Drogbi za jednog Andriya.

A Manchester United zeli da bude konkurencija Chelsea u buducnosti. Skuzili su da to nece moci bez novog super igraca. Kako takvih igraca nema na bacanje, Ronaldinha ne mogu kupiti, Henrya isto ne, bacili su oko na mladog Kerlona Moura Souzu.

Image Hosted by ImageShack.us
Kerlon Moura Souza

Mali je cini se novi Ronaldihno, kazu ljudi izmislio je novi dribling. Digne loptu velikom brzino na glavu i onda s tom loptom trci okolo izmedju protivnickih igraca. Evo da vas uvjerim da to nije laz, postavljam dva linka koja to dokazuju. Dakle, filmici nisu dugi, nisu ni DVD kvalitete, ali vidi se dobro sta mali ( 27. 1. 1988. ) zna i radi.

Kerlon 1
Kerlon 2
Dakle ponuda je poslana, 5 miliona funti, Kerlon kaze da bi htio igrati za Manchester ali to je nemoguce, jer igrac ne moze dobiti radnu dozvolu ( work permit ) za Englesku ligu. Oni koji igraju managera dobro znaju kako to moze biti frustrijajuce u igrici, a zamislite kako je to tek u stvarnosti.nut


Thierry Henry je potpisao novi ugovor sa Arsenalom, kaze ostace u Arsenalu dok god moze trcati. Sumnjam da bi ga Arsenal zadrzao toliko dugo wink
Anyway, Henry kaze da se uvjerio u ostanak u finalu protiv Barcelone, kada je, kako kaze, Arsenal pokazao da ima srce.
Don't get me wrong. I love Barcelona. But on Wednesday night, Arsenal showed me they had heart.


Evo malo i o godinama na Svjetskom prvenstvu. Najmladji igrac ce biti vec spominjani Theo Walcott ( 17 ), a najstariji ce biti golman Tunisa Ali Boumnijel. On ce ujedno biti i 5. najstariji igrac koji je ikada igran na Svjetskim prvenstvima.

Image Hosted by ImageShack.us
Tata Milla

Najstariji je bio Kamerunac Roger Milla, koji je sa 42 igrao i ne samo igrao nego i dao gol. Milla je inace do 35 godine igrao nize europske lige i onda je tek eksplodirao. lud

Pozzz

Rodman




Post je objavljen 19.05.2006. u 19:30 sati.