Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bogcuvabudale

Marketing

Evo i ja sam napravio slideshow od par slika sa naših vožnji.

babe








Danas ću pisat o jednoj ženskoj mani koja je počela bit jako izražena!! Za mene je to mana a za neke samo obična pojava, mogao bi ju nazvat i bolešću, jer tako žive!! Neke cure ne izlaze van radi zabave, nego da bi bile viđene i da bi se svidjele nekom starijem ko će im plaćat taj njihov izlazak!! U mlađim godinama traže starije dečke koji čak ne moraju bit niti lijepi nego je samo bitno da imaju para i po mogućnosti auto 100 000€ i onda su sretne jer ih neko može vidjet u tom autu i jer imaju takvog dečka iako znaju da od takve veze nikad neće biti osim iskorištavanja ženske strane prema muškoj!! Najčešće u takvim situacijamamuški pate na kraju!! Takve osobe van izlaze bez para bez cigara, dotjerane do jaja, samo radi nalaženja što bogatije budale koja će ih financirat!! Što je stvarno jako žalosno!!

Zatim još jedna ženska mana i to vrlo česta je umišljenost koja me tako živcira jer imam neke frendice koje se tako ponašaju i koje su takve, i koje su «bolje» od drugih, koje su «zgodnije» od drugih, a u biti takve umišljene cure kad ih bolje upoznaš shvatiš da su strašno plitke i da u stvari nemaju baš neki život nego naj češće imaju i onu drugu manu koju sam opisivao, SPONZORUŠA!! Umišljene osobe nemogu imat prave prijatelje jer što god im se kaže a da im nije po volji odmah se nadure i odma dolazi do svađe, i što je najvažnije to ju uopće ne dira jer je ona savršena i nać će neke nove frendove!!

Danas mi se ne da više o manama ali bit će još takvih tema!! Ako se neko prepoznao u ovom postu meni ga je iskreno žao i želim mu/joj brz oporovak!!


___________________________________________________Žare

Post je objavljen 19.05.2006. u 16:22 sati.