Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lazanje2

Marketing

Toliko o slobodi tržišta

Dakle, mozda niste shvatili, ali garfieldovo omiljeno jelo je ipak tehničke struke što znači da nema socijalni život, građen je kao ili netko sa 80% BF ili je tolko mršav da se skriva iz igla za šivanje kad igra skrivača ili je tjelesne konstitucije morža u doba prenja, bez vrata, ramena, nogu ruku. Kao bonus svemu tome ide penis od ponosnih 9cm, zubi konja, masna kosa, blijedi ten i smatranje da je spolni odnos od 2 minute 47 sekundi sasvim dovoljan i sretan bi bio kd bi i toga bilo. Sve to uvjetuje da me zanimaju po gađaju neke stvari, a jedna od njih koja m nekako smrdi se nalazi na ovom linku:

http://www.index.hr/clanak.aspx?id=313657

T-HT JE službeno potvrdio da preuzima Iskon Internet, a prema neslužbenim informacijama, već je kupio stratešku udio u tvrtki. Po svemu sudeći, najstariji T-HT-ov konkurent prvi je u nizu na listi želja telekoma u većinskom vlasništvu Deutsche Telekoma.


U HT-u su potvrdili preuzimanje Iskon Interneta koje bi se trebalo okončati za otprilike mjesec dana. Nakon transakcije Iskon će zadržati samostalnost, a najveća domaća telekom kompanija omogućit će mu daljnji razvoj. O financijskim detaljima u HT-u nisu željeli govoriti.


Nisam korsnik iskona, ali do sada je bila situacija da se T-HT -u ionako plaćao lokalni promet a ostatak iskonu. Dakle niti jedan bajt internet prometa hrvatskim zicama nije mogao proci a da si oni ne omaste brk, a sada su kupili i najveceg konkurenta, koji ce i dalje poslovati. Zadrzat ce vizualni identitet, korsnike, sve, ali ce se jos vise novaca slijevati u jednu te istu monopolističku kasu.

To sve znači da ćemo dobiti internet po cijenama koje su primjerene primanjima i europskima više - manje NIKAD, do tada ajmo 512MB 25kn headbangheadbangheadbang




Post je objavljen 19.05.2006. u 11:20 sati.