Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljadrokeksi

Marketing

ne kuzim neke ljude...

KUZIS TI OVO SAD...javila mi se frendica mona iz stuttgarta i pozvala me da dođem na svijetsko prvenstvo. vec imam karte za sve tri tekme idem sa starim, kumom i tetkom. valjda bum je stigo posjetit. cura me oce jebat vec pol godine ali nisam ja tak lagan (ipak se za mene sve curke trgaju)! jedva cekam....
uglavnom u petak u ponoc putujem teti u Los Angeles idemo ja mama i moja sestrična mlađa. uuu bit ce shoopinga sve cu si pokupovat. jedva cekam da se opet furam u lamborginiu gallardo spyder. ima mi ga bratić pa nas sve vozika po bulevardima tam po L.a.-U. ima lik tam stvarno zakon ekipu. i kaj je najbolje zna hugha heffnera!!! i u subotu hugh organizira parti u playboy jevoj vili. i bratic ce me upoznat s njim jer su si njih dvoje jako dobri. reko mi bratic da zna puno cura tamo i da cu moci posevit svaku koju ocu... heheh crknite od ljubomore..
naslov ovog posta je takav jer ne kuzim ljude koji mogu biti tak ljubomorni..mislim stvarno!?ccc odviknite se od toga..nezdravo je za dusu... vi kaj mi komentirate moje svete postove!
kaj je sve danas bilo...hmm da razmislim...ah da ujutro me zvao bizzo brigante i pito me dal hocu s njim na frulu. ja kazem ok da cu doc po njega. pitate se s cim?? tatko mi je kupio novi duccati 999 zute boje dosao je iz japana ravno. eto s tim. i pojedite se od ljubomore.. i tak ja otiđem do dobre stare remize i pokupim bizzu.i otiđemo mi na črnkas da vužgamo taj gens..i jebeno je bilo stvarno bizzo je carčina. popodne ja u skoli i cudo danas su me SAMO 3 cure rekle da ih zanimam...inace ih je puuno vise..danas samo 3 jer sam ostao u razredu jer sam stalno na mobitel razgovarao imao sam nedovršenih poslova.za točno 8 dana putujem u london sa frendicom idem posjetit frendove. oni imaju grupu pod imenom SHAPESHIFTERS ja ih znam pa idem do njih malo nisam ih dugo vidio..(oni vam imaju onu pjesmu lolas theme i incredeble mozda ste culi) i tak neda mi se pisat vise.... sad me cura zvala da idemo van negdje pa moram natjerala me.. vrijeme je za moju novu lacoste majcu hehehe ..najjača je!!

Post je objavljen 18.05.2006. u 23:45 sati.