Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zvina

Marketing

evo me

evo me, ne znam kaj da pišem. šta mogu, danas smo pisali test iz tehničkog bum dobil 4 il 5 jeaa. evo, vidim da se svima otkako su hakerice izbrisale blog blogovi "raspadaju". svenov je 100% gotov, hrvojev otkada se rodio, a patalenov i moj su još jedini, onako, dobti. kakav je to vani vatromet, dal je to ono zbog hrt-a? mi sutra smo sami u školi jer humbulti i lisinski idu na put. e pa sretno ljudovi, boook. ja sada moram slušati kako moja sestra priča sa dečkom... DOSADNOOOOOOOOOO!!!!!!! još nemogu niti razmišljati. no dobro... izleti, dakle, oni sutra idu a mi u ponedjeljak u plitvice. već vidim da će biti dosadno. e da, vratila se tropina, meni je to i dobro i loše, malo više dobro. ja sam u "lošoj formi" u nogometu.

možda da ja ovako redove preskačem, ha? malo je urednije, jel da?

ja bum na ovaj blog stavio i statistike, ono kolko postova, komentara, ....

ne znam, cure nemam, to me *ebe u pojam. ko zna, možda su ove plavuše moje sljedeće, haha, ak imaju oko 11 godina.

joooj, kako mi sestra ide na živce, ima pravo nina, zakaj jednostavnom nemam sestru. sada se neš prepire : "šta nodtop govoriš alo, ovo, ono, " jooooooooooooooooooooj.

jedva čekam ljeto, more, tamo frendove, nema škole, učenje, sve iz ponova početi će. još samo 2 tjedna i neš, jelda?

e da, za one koje ne znaju, sportski dan se bliži, mi ćemo se zvati "mali plavi"-pšatalenova ideja- ja sam to odobrio jer bolje od ovih drugih glupih predloga. igret ćemo patalen, niki, alen, sven, ja i šimun. jea, pobjednička ekipa smijeh ili :smjeh: ???

ajd ljudi, bok, pozz

Post je objavljen 18.05.2006. u 21:16 sati.