Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bajani5ni6

Marketing

Skuteeerrrrrr

E da!! Kupio sam skuter, nije sad baš novi, ali je dobar, posebno kad na njemu vozim "curice"!smijeh
Danas kad sam kooonačno išao stavit zadnje kočnice, svratio sam prvo u La kitu na kavu, a tamo sretnoh Irenu kojoj je otišao AUTObus i ja se(pravi BAJA i Dzentlmen) ponudih da je prevezem do stanice! Normalno, upozorio sam je da nemam zadnje kočnice i de se ne smije vozit bez kacige, još sam i ja riskirao jer sam njoj ponudio svoju!
Hvala bogu nije ju htjela stavitsmijeh

Nadam se da će platit negdje pivu za moju uslugu besplatnog prijevoza, a k tome je još stigla u petrinju na predavanje!( inače ima već dva minusa, da je dobila i treći može ingliš zaboravit)!!!

Dođem ja danas kod Dudeka da mi njegov stari namjesti te kočnice, a frajer još spava(mislim na Darija)!
Koji je bio smijeh kad smo išli jest grahsmijehroflNe da sam umirao od smijeha, nego sam plakao! Priča ide ovako...Dudek i ja idemo podgrijat grah i on ga konj ne prokuha!Kad ga je stavio na stol grah je imao neki čudan miris i on ga nije htjeo jest nego pozvao svoju baku da ga ona pojederoflsmijeh Stari je njegov rekao da će ubit staru kad se vrati s posla(ona ga je jučer pravila)ako nam se desi nešto!!

Skoro sam zaboravio, kojih sam šokova imao prošli petak. A jesam muriju prejebao da je to strašnosmijeh
U petak nakon probe kopje nije ni bilo, Skender i ja otišli poslušat dečke iz Jesenovca u Citadelu, tamo sam suknuo par gemišta i kad sam izlazio s parkinga skoro me je murija pobrala! A ija imam peh u tri pićke materine¨!
Hvala bogu nije mi frajer previše srao makar je on bio kriv!!
Nakon citadele otišli u antonijo na pivu, pa u M&M na još par pivi!
U M&M su bili Dario i prijatelji....bogami dobro smo poteglipartyparty
Srio sam jednu malu i otišao je odvest kući iza Dugog Sela, a ko za kurac murija pred "dugim"! Ja NI5,NI6 stanem 20m ispred njih i zamjenim se s tom curom, kao da je ona vozila! Šta jest, jest, nisu ni oni baš glupani i skuže moj trik !! Šupak me odmah zaustavio i morao ići puhat, napuhao sam 0.73 eekALI kao suvozač!!!! Majku im jebem udare mi kaznu 500kn, ali i za to me zaboli jer nisam ja platio nego ova cura!! Ješ se jednom pokazalo da sam pravi Baja...


Eto, sad sam ispričao ukratko šta mi se desilo u zadnjih par dana!! Moram zahvaliti Ireni što me podsjetila da nešto napišem na blogu! EEE da mi je znat otkud zna da imam blog??? To će ostat misterijburninmadburninmad

Post je objavljen 18.05.2006. u 15:46 sati.