Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/arcadia999

Marketing

Guzica je najjača!

Baš sam si tr00 ovih dana. Dobih Poguese i Flogging Molly. Irska je zakon, kao i njihova glazba, a i piva. Imam lude planove za ljeto koje je pred nama. Kuffner i ja idemo kod Barabe na tjedan-dva u Vodice, idem u Irsku , kod bake u Njemačku, a da ne pričam o ostatku. Trebalo bi biti ludo sve u svemu.

Sad se pitate kakav je to naslov, ne? E pa, prije par dana na treningu radimo neko bacanje i sad trener priča...

Jo (trener): Izvučeš i baciš! Izbiješ guzicom! Ovak' *pokazuje pokret* Guzica je najjača!
Mislav i Ja (da velikim slovima): *pras u smijeh*

Nda, onda je trener skužio kaj je rekao te se počeo smijati. A cijeli su nam trening i Metallicu puštali, woop de doo! Pa smo svako malo Mimi un Ich slušali koja je pjesma.

Ja: Nothing else matters...
*mislav klima pa oboje pjevušimo melodiju sve dok nas trener ne skuži*

Ja živim u uvjerenju da cure ne idu na WC jer moraju, već da bi se šminkale itd. Ivor me ponukao na razmišljanje o tome. Mislim, kojem još biću treba tako puno vremena na WC-u. I zašto baš na WC-u najviše vole pričati i šminkati se. Mislim, haljoo? Tamo smrdi, dismr, damfa, ćifti! Još drugima oduzmate prostor za obavljanje fizičkih procesa!

Ja: *panično lupam na vrata WC-a u školi* Poooožuuuuriii!
Dvoglasje: Čekaj malo!

Sad vi recite da je to normalno. Mislim da bi trebalo napraviti posebne prostorije za te ženske nagone da pričaju u WC-u, i dam se kladit da bi na kraju ipak odabrale WC. Još jedan razlog zašto nikad žene skužiti neću.

Raska je zaprijetila Banu i Ivoru da ak' itko bude pio na izletu da će njih okrivti za to jer su pili pivo na brijunima. Ban je, ali Kranjec nije, pa kaj on izgleda kao takav tip?

Yeah whatever, nevermind...



Post je objavljen 18.05.2006. u 15:13 sati.