Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blackbunny

Marketing

Tracevi...

Neki dan san pricala s Anom i ona mi je ispricala najnoviji dogadaj o nasoj dragoj Andrei koja se pribacila nakon 3 miseca u MIOC – a. Uzimam za svoje pravo da isprican ovo na blogu jer je i ona o nama svima pricala jako zanimljive stvari…
Nisan sigurna da li je ovo istina, ali je Ana to saznala od jedne profe iz MIOC – a.
Andrea se pribacila u MIOC nakon 3 miseca jer joj je nas program bija previse lagan (mos mislit) i odma je prvi tjedan pala matematiku i fiziku ( a stas…). Uglavnom, ona je stricu rekla da su je neka trojica zlostavljala u skolskom wc – u i on je dosa sutradan u skolu i pratija ih po ciloj skoli. Da nisu profesori vidili, ko zna sta bi im napravija.
A sad da se vratim na bitnije stvari… :o)
Danas smo u skoli samo nas 4 dobili iz lat 2, a svi ostali asa pa je profa poludila i sad ce bit svega. A moran rec da san mogla prezivit i bez te duje…
Radili smo pokuse danas na kemiji. Kao i obicno, zamalo smo sve isprolivali i porazbijali iako se od nas ocekuje da budemo uzorni i disciplinirani ( he,he,he) posto smo mi prva generacija Prirodoslovne gimnazije pa ce po nama ravnat iduce generacije ( hm… nisan sigurna kako ce to funkcionirat posto cemo imat najnizi prosjek iz matematike…)
Za dva dana je regata u Makarskoj i moran priznat da me je malo straj… Mene je uvik straj…. :o( Danas mi je trening tek u 7 jer se tad more smiri pa tek onda mozemo normalno veslat. A ne ovako jahat po valovima… Jucer mi se brod zamalo potopija koliko je mora uslo. Bila san totalno mokra tako da san se smrzla! Evo jedna slika iz Šibenika. Fascinirala me pa nisan mogla odolit, a da je ne podilin s vama.


Post je objavljen 18.05.2006. u 14:57 sati.