Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ddadd

Marketing



Nova cesta :)


Najdraži moji, život me bacio na novi autoput, u ponedjeljak sam potpisao sve papire i od tada službeno radim za jednu sjajnu malu firmu. Dobio sam nevjerojatne radne uvjete, sjajnu plaću, velik postotni udio u projektima, velik novac na račun odmah i puno elana. Nevjerojatno je kako se sve pokopilo u svega par dana, doslovno sve je ispalo onako kako sam zamislio, ne znam što bih mogao više poželjeti :)
I, što je najbolje, to je sve došlo u trenutku kad sam pomislio kako mi prijeti kolotečina.

Fasciniran sam zbivanjima - npr: jedan dan sjedio sam u autu, čekao Dragu i promatrao kafić gdje se jednom davno dogodilo nešto negativno i zgadilo mi biznis. U jednom trenutku sam pomislio kako sam ko praćka, kako se osjećam sjajno i kako bi bilo sjajno da baš u tom kafiću dogovorim novi početak mog pravog come backa. Večer istog tog dana dolazim kući i čeka me mail u kojem me stari poslovni partner poziva da se nađemo baš u tom kafiću! Sutradan se mi nađemo tamo, dogovorimo sve i on mi na riječ, bez ikakvog ugovora isto popodne na račun prebaci par desetaka prosječnih plaća...svotu od koje me još boli glava :)

Uglavnom, ove dane provodio sam po sastancima, kad nisam bio na sastancima bio sam sa Dragom, a kad nisam bio sa Dragom niti sam bio na sastancima igrao sam stolni nogomet ili spavao. Na vas sam mislio samo ponekad, recimo u autu, kad sam čekao u redovima u banci, na wc-u i tako to :D


***

Vozila se Draga u tramvaju pa je bila svjedok sljedeće priče:

Priđe neka cura dvojici mladća i pita ih:

"Oprostite, gdje je Nova Cesta"

Mrtav ozbiljan jedan od njih krene da joj odgovori:

"Znaš li gdje je križanje Vukovarske i Savske, tam kod zgrade Zagrepčanke?"

Cura kimne glavom gore dolje: "Znam"

"E vidiš, tam siđeš i hodaš prema zapadu, hodaš parsto metara i doći ćeš na jedno mjesto gdje je asfalt fino crni, nov..."

Žena je razjapila usta, frend od tipa počeo se ceriti ko luđak a tip je nastavio mrtav hladan:

"...to ti je Nova Cesta!"


:)))


Najviše me fascinira što joj je tip dobro objasnio...na tom djelu Nove Ceste asfalt je sad zbilja crn i nov... :D



Vaš Ddadd ;)

Post je objavljen 18.05.2006. u 05:00 sati.