Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minicooper

Marketing

ljubi mjenjač svoj ko bližnjeg svojega

sunce je nemilosrdno.
ja sam objesna.
ruke mi liče na prepečenaC jer sam se danas malo sunČala u znak neimanja engleskog.
u glavi mi se vrtilo da je to valjda jedini način da ovo ljeto uhvatim malo boje. jer sve se bojim da ću si priuštit neograniČeno brČkanje u vodi. što si stariji to se radi planski. kad si klinac bitno ti je izaći van iz kuće u 10ujutro i doć doma u 20.00 i bit cijeli dan ko cigan na plaži. a sada mi se ljeto svelo na odlazak na plažu zbog taktike " da uhvatim malo boje". i to je određeno samo onim periodom kad je sunce najslabije. kremice i pice mamine mi idu na drek. stara me davi da se mažem maslinovim uljem kojeg nakon jednog nanošenja ne možeš skinuti za sljedeća dva puta. em mirišš ko stara " maslina je neobrana". onaj neki ustajali maslinasti voNJ.
i nekoć sam se samo bacala u vodu da se što prije rješim šoka hladne vode. a zadnjih godina prakticiram liniju manjeg otpora: čekam da se djete sa miki maus rukavicama baci pored mene i ko mali kit me polije vodom. i nema tu pliwanja.a ne ne. samo ronjenja sa lečama i spretne ruke frendičine koje podloži ispod očiju kad otvaram oči da ne ispadnu kojim slučajem.
stajat u vodi je gušt. igrat picigin je gušt. jest sladoled je gušt. mirisat na more je gušt. mirisati NEKOME na more je gušt. kad tebi NETKO miriše na more e gušt. ima gušti.
ma.
počela sam sa voŽnjom i izuzev što me neće još dat na cestu jer sam malim romima na parkingu rekla prigodno psovku i prijetnju da ću ih zgazit, budući da su poljuljavali moju sigurnost u vožnju kad sam prvi put ikad samostalno pokrenula auto. " jana, to nije stav pravoga vozača".
imaš pravo.
i mislim da mi instruktor ljubuje sa mjenjaČem. " nježno!!! nježno!!!"
nisam ti ja fina nježna i meka. idioTe.
al je zato moje dupe fino nježno i meko i dosta mu je iživljavanja sa injekcijama one zle medicinske sestre. maike mi nisam u životu naletila na neku simpatičnu, sestru koja odgovara opisu med. sestara općenito. sve su namrgođene i glas im zvuči ko lavlja rika ako ih se pita koje suvišno pitanje kao " a gdje moram sa ovom uputnicom?" pogleda me onako kao da je taj stol di joj piše medicinska sestra dodano dr.mr.sc. ili kako već ni ja neznam točno, a ne samo verica Nekoprezime.
ne bi se čudila da svaka u svom ormaru ima kartonski lik bolničarke betty i da se jednog dana odluči potražiti Luku iz LJubavi u zaleđu. baah.
i nikad nemojte imitirati spličanski naglasak onog Dujeta iz te serije. i komentirati kako je loš. i onda vi ga ići namjerno iskrivljeno imitirati i onda da vam se na čisto originalnom splitskom naglasku obrati tip sa susjednog stola potvrđujući tezu o Duji. i budite sretni šta ne komentira vaše splitsko pripovjedanje koje zvuče psi koji pokušavaju naučit pričat.
kad smo kod pasa i toga lala. draga nam velebajna hodakica opet je sjebaLA nogu ali ovaj put joj nije zla beštija naudila već je jednostavno već izmorena silnim učenjem se napola onesvjestila i uganula nogu. zato zbog nje svi imamo sporiji riTam:)
još malo fali da bi srijedu ugledali.



Post je objavljen 17.05.2006. u 21:40 sati.